Balteknem EslemEva_23 10aylik olucak sadece uyurken canim 8ayda mamaya basladi ek gidayla bir okadar uste kalsin
Mysunshines17 EslemEva_23 Merhaba 6 ay 16 günlükler günde 1 öğün ek gıda alıyorlar ve 5 biberon 210-240 CC içiyorlar öğünde
mirayilknurtolga EslemEva_23 7 aylıkken devam sütü alıyordu 3 4kere 150 ya da 180 ml ve 1 ana 1 ara öğünümüz vardı.
Eternity EslemEva_23 7 aylık bir bebeğin 2 öğün ek gıda (kahvaltı ve öğle yemeği) 3 öğün de biberon alması gerekir 5 öğüne tamamlaması için. Geceleri hariç.
yusufumyasemin Balteknem yaa maşallah süt yetermi diye iki gün ağlasada sadece meme verdim daha 1 aylığız , olmuyo mecburen mamayı verdiriyor . olmuyor öyle sütüm sadece yarım gün idare ediyor
Hakcjrks Sabah 10 da kalkıyor 8 aylık kızım kahvaltı öğlen sonu meyve akşam çorba yatmadan yine meyve artı anne sütü .yemek sonraları da su biborana katıyorum istediği kadar içiyor
Mysunshines17 Nalan123 Maşallah size de 🧿Ek gıda evet şu an zor ve yıpratıcı bizim içinde ama biz şükür tadimlaei bitirdik gibi bir şey sadece yumurta yibve peyniri 7.aya bıraktım geri kalan meyve ve sebzeler devam şimdilik
Nalan123 Mysunshines17 Evet malesef çok zor ben hiç birşey anlamadım da kurallardan sonrası dahada çok zor geçen hepimize Allah kolaylık versin 💙
EslemEva_23 Eternity 2 öğün ek gıda veriyorum başlarda yemiyordu şuan cok şükür yeme başladık ama mama yemiyor sorun orada önceden kızım 210 içerdi şuan 150 içiyor bazen onuda içmiyor