Sinemkrsyk Bebeğim 5ay 7günlük,geceleri beni emzik olarak kullanıyodu ve hertürlü emziği denedim tutmadı,Philips avent soft air pahalı olan ne varsa ..Bugün son kez ucuz emzik alıp denicem dedim ve wee baby damaklı emzik aldım 8lira,tuttu..Tavsiye ederim kızlar 😂💃💃
Siracseda Sinemkrsyk benim oğlum da öyle 5 çeşit emzik aldım ama almadı geceleri sabaha kadar memem açık çok bunaldım emzik diye beni kullanmasına
Happyhan Sinemkrsyk onlarinda cok cesiti var hangisinden ve kac aylik olanlarindan aldiniz benimde oglum var 5 ay 13 gunluk hic emzik.tutmuyor veriyorum agzina hemen elleriyle cikariyo
Siracseda Sinemkrsyk o 5 emzik olanlar wee baby kiraz uclu damla uclu birde damaklı diğer ikisi kayıp olmuş artık o derece ki bı haberiz emziklerden 😂😂
Fyzaeyll Benim bebeğim de mam marka dışında tutmuyordu hepsini denedim. Türkiye'de mam bulamadım e bebek kendi markası nda emzik yapmış 17 lira ikili üstelik ortodontik denedim ve tuttu 🙂
Sinemkrsyk Fyzaeyll geçmiş olsun,bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama okyanus suyu çok iyi geliyo bilginiz olsun hemen açılıyo burunları
Sinemkrsyk Happyhan ebebekte 9lira bugün aldım,damaklı emzik 0-6ay yani 1numara oluyo şeffaf..diğerlerinin üzerinde hep farklı farklı şeyler yazıyo bunda sadece damaklı şeffaf emzik yazıyo
Sinemkrsyk Happyhan bide eşim eliyle tutup çekiceği yeri çıkardı öylede deneyin isterseniz hoş çıkarmak istediklerinde hertürlü çıkarıyolar ama,inşallah tutar sizin bebeğinizde 🙏
Fyzaeyll Sinemkrsyk Teşekkür ederim 🙂 Evet uyurken krem sürüyorum ama hala tam geçmedi 3 kişi de çocuğun üstüne yüklenerek çekmek istemiyorum travma olmasın diye
Sinemkrsyk Fyzaeyll evet haklısınız,bende istemiyosa çekmiyorum burnunu ama zor oluyo nefes alamayınca çok uyanıyo 😬
Fyzaeyll Sinemkrsyk vicksi küçük kavanoza koyup sıcak su döküyorum üstüne odaya bırakıyorum biraz rahat nefes alıyor
Sinemkrsyk Fyzaeyll soğanı da deneyin isterseniz ben buna cesaret edememiştim iyi geldiğini duydum ama bidahakine bende denicem
Fyzaeyll Sinemkrsyk Soğanıda yapıyorum karanfil batırıp limonla birlikte odaya koyuyorum. Bide buhar makinası kullanmak gerekirse 1 veya 2 damla Lavanta yağı damlatırım.