hatice-elisa Kızlar merhaba bn yeni uyeyim bebegim 20 günlük bebegim poposu ve bikini bölgesi pişik oldu cok huysuz acı cekiyo bebek pudrası kullansam olur mu kullanan var mı kullanan varsa bana en iyi pudrayi önerebilir mi
nikimikedi7 hatice-elisa Pudra kullanımını doktorlar önermiyorlar. Hem gözenekleri tıkıyor hem de soluyabiliyorlar. Sudokrem veya benzeri bir pişik kremi kullanabilirsiniz.
Birkullanici hatice-elisa göğüs ucu kremin varsa şidilik onu sür sonra eczaneden sudocream veya bepanthol baby al canım
HYagmur hatice-elisa pudra kullanmayın doktorlar önermiyorlar bende pişiği zamanın en zor haliyle yaşamış anneyim ve hamazinc sayesinde kurtuldum Ve sık sık altını değiştirin Islak mendil yerine su pamuk kullanın ve kurutun sık sıkta havalandırın tabiki doktora gitmek en iyisidir
hatice-elisa nikimikedi7 ZhraCelik bebantol ile sudcrem karıştırıp sürdüm en iyi kremleri kullandım sürdüm kullandım cildi çok hassa süt beyazı gibi teni var bikini bölgesi böyle şey gibi olmuş derisi kalkmış gibi olmuş kullandığım bezden de mi oluyor anlamadım
Birkullanici hatice-elisa bez değiş ozaman bide ıslak mendil kullanma poposunu açınca ılık su ve pamukla hafif sil tahriş etmeden kurut
ZhraCelik hatice-elisa kullandığınız bez markasını değiştirebilirsiniz ve sık sık altını değiştirin ıslak kalmasın ben bez olarak prima Premium care kullanıyorum çok memnunum
ZhraCelik hatice-elisa ve ıslak mendil kullanmayın bir süre pamuk ve ılık suyla Alt temizliğini yapabilirsiniz
Mother_54 hatice-elisa pudra kesinlikle kullanılmaması gerekiyor,, benm kızımında pişiği çok kötüydü hamazinc kullandık bi kaç hafta içinde geçti şimdi de önleyici bepanthol kullanıyorum