Oznur_ Arabamızı sattık kzlar markete gitmemiz lazım yarın ama Bn yanlız gidemem eşimde yanlız halledemez bebeğimi markete alırlar mı
Oznur_ canimoglum_2020 Cemileyaman Gok_53 Esen_93 teşekür edrom kzlar ama avm de market gene de alırlar mı
Gok_53 Oznur_ yasak günü avm açık olmuyor diye biliyorum . Ama onun dışında evet hes kodunu verdiğinde bebeğin hes koduna gerek duymadan alıyorlar geçen hafta akşam 6 buçuk civarı ben de avmye markete girmek zorunda kaldım bebeğimle aldılar .
Esen_93 Oznur_ bizzat yasamis biri olarak 2 aylik bebegimi avm ye almadilar cocuk saati gecti diye. Arabaya mi birakayim cocugu dedim. Boyle bisey olur mu ya 😂😂😂 2 aylik bebeee
Deletedmom_36 toesta aliniyor ben baya buyuk bir avm ye gittim gecenlerde hic sorun yasamadim ve bir suru 20 yas alti vardi🤷🏻♀️
toesta Oznur_ evet Ritim İstanbul’da normal bir saatte almadılar, alan yerler olduğunu yazmışlar her yer aynı değil demek ki
Oznur_ Esen_93 1 4 arası olunca sıkıntı olmuyor normal günde die biliyorum ama saat geçince markete de almayabilirler mi acaba
EgeveAlyaninannesi Oznur_ orasini bilmiyorum bizimkisi seç market ti orda sıkınti cikmadi hafta icide ben goturuyorum kizimi mecburen
Esen_93 Oznur_ benim ablam markette calisiyor. Onlar cocuklari aliyolar iceri. Saat kac olursa olsun. Ama awm ye gittik esim ve 2 aylik bebegimle saat 4 bucuktu. Cocuk saati 1 le 4 arasiymis. Almadilar bizi avm ye 😂