Mihranimmm Kizimi az önce banyo yaptırdık, esim göğüslerinin sis olduğunu söyledi, baktım da sanki öyle. Oyle çok abartı değil ama belirgin yani epeyce. Normali mi bu arkadaslar ? 10 aylik
Sum87 Mihranimmm süt bezesi normal ağrı yapabilir kimi diyor ki hiç ellemeyin kimi diyor ki avucunuz içiyle hafifçe masaj yapın kızım olmadıgı için o kadar bilgim yok 😊
Esen_93 Mihranimmm canim benim kizim 16 gunlukken olmustu oyle. Doktor cok bastirmadan hafif masajlar yapin dedi. Kotu bisey degil normal bebeklerde oluyor dedi. Bastirmadan daire seklinde hafif yavas yavas masaj yaptik gecti.
tombikannesi Mihranimmm göğüs ucunda beyaz bi et parçası gibi şişlik mi yoksa bildiğimiz bebeğin göğsünün kilodan veya başka nedenlerden dolayı oluşan şişlik mi canım
KUMSAL2020 Mihranimmm Valla yanlış yönlendirmeyeyim ama annemler yıkarken masaj yap içine süt birikir ağrı yapar der ben de banyo yaparken yapıyorum🤷♀️
tombikannesi Mihranimmm anladım canım fikrim yok 😊 ama sorun olacağını sanmıyorum tek göğüs değilse eğer oğlumda da bu şekilde memişleri tombik diyoruz biz 😂
Hafsamina Mihranimmm canim hiç elini vurma benim kızımda 1yasindayken halen şişti göğüsleri şimdi 2yasinda çok şükür bişey kalmadı gecti