Agustosbocegi sevval_5481 benim ki de ücüncü ayında tutmaya başladı kendiliğinden hertürlüsünü denemiştim o istemedikçe almadı
Eslembaby-Cennetmomy sevval_5481 biraz pahalı ama Philips avent ultra soft tuttu benim kızım 2.5 aylıktı
Eslembaby-Cennetmomy sevval_5481 benimki de istemedi kusacak derecede öğürdü ama pes etmedim 3 gün sonra tuttu
Nilsmoms zlhaa00 cok cesidi var aventin hangisi acaba benimki de dort aylik hicbir sekilde tutmuyor emzigi
Mircet sevval_5481 piyasada ne kadar emzik varsa aldım bakkal emziği bile yok tutmuyor bazı bebeklerde böyle tutmayınca tutmuyor
SNCK ben vinil eldivenin parmagina pamuk doldurup veriyorum anne gogsu gibi yumusacik seviyor onsuz uyumuyor 2 aylik suan.. Ama bende emzige gececegim damakli damaksiz kararsizim sadece
KardelenT sevval_5481 aventin içi delik ayıcıklı bir emziği var. Yeni doğduğunda o emzikle başlaman gerekiyorki emziğe alışsın. Emziğin içine kendi parmağını sokuyorsun. Bu arada emzik ve biberonda avent dışına sakın çıkma bebeğin için.
Prensesimm2507 sevval_5481 canım damaklı emzik benim bebeğimde bir türlü tutmadı artık vazgeçmiştim tam taki anne memesine en yakın emziği buldum onu emdi damaklı istemiyor dur belki diğer türlüsünü denedin mi
Prensesimm2507 Nilsmoms https://www.e-bebek.com/tommee-tippee-breastlike-emzik-0-6-ay-tekli-p-ttp-43346070/?gclid=CjwKCAiArbv_BRA8EiwAYGs23Jrgwk2bXstg8KBiV42UAH0c0vH-lH8U7bNN1i6R9WkzZw-a6E5QjhoCxzYQAvD_Bw bu canım