Miracefee Kizlar oğlum 3 ay 20 günlük süt alerjisinden supelenioruz süt ve süt ürünü yasak kirmizi et yasak ve ben netten araştırma yaparak bikac bise daha yemiorum yumurta kuru yemiş falan yemiorum oğlum ishal kuru yemiş ler zaten ishal i daha çok tetikliomus ayriyeten domates ve tahin pekmezce yemiorum başka şuan aklıma gelen yok ama yiycek bise de kalmadı bu arada sürekli aç gezio gibi bişeyim ben bole bise yiyemedikce e süt de azalıo ve protein de alamiorum ayriyeten solgar vitamin aliorum ve promalt iciorum size sorum su benm gibi olan varmı sizler ne yiyp iciosunuz bana biraz akıl verin
Zeynaa1 Miracefee patates yeşillik kuzu eti denedin sıkıntı olmadı kuzu eti yedim 8 ay diyet yaptım ama ben yumurta tavuk domates falan yiyordum
Miracefee Deletedmom16 bende patates yiyorum ama bundan da gına geldi artık sabah ları kahvaltıda yiycek bise bulamiorm artık zeytin ekmekle kahvaltı yapiorum
Deletedmom16 Miracefee ay sorma canım sebzelerden ögg geldi banada tavul balık bize dokunmuyor denedinmi ?
drn5410 Berensemih helvada alerjen canım hatta bazı markaların içinde süt ürünleri ile beraber üretilmiştir yazıyor baktın mı yediğine?
Miracefee Deletedmom16 tavuk balik yiyorum arada ama bizim kakamiz hala düzelmediği icin zarar oluyormu pek anlayamıyorum siz nasıl anliosunuz
Ipektosunanasi Benim kızımda da süt alerjisi var doktoru helva,tavuk (endüstriyel olduğu için) dana etini yasakladı. tüm meyve ve sebzeleri tüketebilirsin,kuruyemişte ise abartmadan badem ağırlıklı tüketebilirsin demişti.malt içecekleri içme dedi..
Kumsal25 Miracefee ne gibi belirtiler vardı bende şüpheleniyrm doktorlarda yok diyor daha dgrusu şuanda bi doktora gittim daha önceden gazdo ama büyüdü artk
Miracefee Kumsal25 3 aydır geçmeyen ıshali var ne yapsak yapalım geçmedi hastanede yattik antibiytik kullandik tik yok meme reddi başladı emmek istemedi huzursuz sürekli ve kakasi bildiğin su yani yemyeşil kokulu bide ve aşırı gürültülü gazla birlikte kakasini yapio du sürekli karnı agriodu poposu pisik oluyodu son günlerde de kakasinda küçük küçük kan goruyodum ben dedim doktora süt alerjisi olabilirmi die haklisin dio bana sonra ole 15 gün bi diyet yapalım sonucuna bakalım dedi ve biz bu arada bir ayda sadece 50 gr aldık bir aydr 5350 kilodayız artık doktor dedi bu ishal kilo almamaya gelişim geriliğine cevirio mama verelim dedi sma alın dedi ve cocugum hiç bi şekilde mama içmedi markasını değiştirdik gene aynı evolvia aptamil hip bunları denedik hoc birini içmedi snra işte ben araştırıp şüphelenince diyete girmemi istedi bu suredede alerjen mama kullanıyorum piyasada mama bulamadım bi arkadaş in kızında da varmış netten tanıştım o bana sağolsun mama gönderdi nestle nin bi ürünü onu kullanıyorum şimdilik iki gündür kakasinda düzelme var rengi sarıya dönmeye başladı ve kokusu gecti
Miracefee Miracefee Kumsal25 ve sürekli karnı gurulduyotdu sanki yapioz vardı içende ve sürekli ikiniodu cocugum ishal olmasına ragmen bi gaz cikariodu o sesi sana anlatamsm yani yan odadan duyarsın
Gulsen6137 Miracefee bebeğiniz kaç aylık anlattıklarınızın bir kısmı kızımda da var da merak ettim 80 günlük benim kızım kilo alımı yavaş ortalama 400-500 gr alıyor ayda
Miracefee Deletedmom16 vala bilmiorum ben gireli 15 gün oldu ama hala tam anlamiyla duzelmis degil hala mukuslu kakasi ama rengi sarıya dönüyo şuan yavaş yavas