Dursun Bayanlar 15 gün oldu Doğum ilk bebeğim normal Doğum yaptım üç tane dikişim var bn kırkım çıktıktan sonra temizlik(ağda) yapicm da nasil olur daha önce doğuran dikişi olan nasil ağda yapiyordunuz yada yaptırıyorsunuz acıyor mu dikiş olan yer açılır mi bilgisi olanlar
Yeliz Dursun ben tam 40 ında yaptırdım. Dikişleri olduğu noktaya ağda sürdürmemiştim. Cımbızla temizlenmişti.
Dursun Muratugceasil zaten daha düşmedi dişiklerim sadece öğrenmek için soruyorm ne kadar sonda yaptiriliyor diye
Savci43 Canım ben de dün kontrole gittim dikişlerin güzel iyileşmiş dedi ağda yaptırabilirsin dedi 50 günlük olduk bugün bi sıkıntı olmaZ dedi doktorum
ALYASNB Bende Normal Doğum yaptım dikişlerimi kontrol eden doktor 40’ım çıktıktan sonra ‘senin artık kaynamış,dikişlerde düşmüş yaptırabilirsin ‘dedikten sonra yaptırdım biraz daha bekle derim 😇👍🏻
Dursun ALYASNB evet cnm. Şimdi yaptiramam zaten daha iki hafta oldu dikişlerde duruyo bn bi bilgi alim ddim düşünce iyice ileşince yaparim inş
Duygu03 Dursun canım bende 2 ay önce dikisli normal dogum yaptım 40 mı çıkınca agda yaptırdım kuaforumlede konuştum bişey olmaz dedi ve gerçekten hiç bi sıkıntım olmadı çok şükür 40 İn çıkınca yaptırabilirsiniz korkma😊