Nergiz54- Kızlar merhaba bebeğim 4 ay 27 günlük oldu henüz dönmüyor ayak parmaklarını uzansın istiyorum dikkatini çekmiyo yapmıyo normal mi
Kozaannesi Nergiz54- Siz istiyorsunuz da annesi bebeğiniz kendini hazır hiisetmiyor ki. Kasmayın daha çok küçük. Elbet kendini neye hazır hissederse o şekil davranacak tır 💕
Tuba Nergiz54- Her bebeğin gelişimi farklıdır. benim büyük oğlum 2,5 aylıkken dönüyordu. küçük oğlum 4 ay 19 günlük ve dönmüyor🥰
1yaramazannesi Nergiz54- bebeğimiz kız mı erkek mi genelde eskiler kız geç döner der benim bi tanıdığının çocuğu 5 aylıkken döndü benimki 3 buçuk aylıkken
Kusursuzhata 5 bucuk aylık canı istediğinde arada bi döner robot değil ki onlar annesi kullanma kılavuzunda birebir yazılan şeyler yazılan aylarda olsun 😘😍
Kavinsmom Endişelenecek bir ayda değil canım. Üzülme döner döner yatakların içinde de tutamazsın annesi 😍
1yaramazannesi Nergiz54- evet canım olabilir genelde öyle derler endişelenecek bişey yoktur bence kendi dönmeye hazır olunca döner
Songulkaya Nergiz54- kızım 6 ay 20 günlük hala dönmüyor 😂 merak etmeyin henüz erken zamanla dikkatini çekecektir
Shira2 Nergiz54- benim oglum 6 aylik olduktan sonra dönmeye baslamisti. Bu duruma doktorda gayet normal demisti. Endiselenmeyin 😉