Mrymmhmt Anneler bebeğim günde 4 5 kez kakasını yapıyo sinirm bozuluyo bu duruma kilo alırmı böyle ☹️
Emirin_Annesi10 Mrymmhmt bende biogaia kullanamaya başladığından beri günde 3 4 den aşağı yapmıyor. Normalde günde 1kez zar zor yapardı rahatlıyor iyi alıyor ama kilo alımı nasıl olacak bakalm
Alinduru Mrymmhmt alerjisi mi var acaba? Çünkü bekim kızım alerjiden dolayı her emmeden sonradan cıvık kaka yapardı.
Mu-Mi Mrymmhmt kaka ya muhtacim resmen öyle kilosunu da etki ettiğini sanmiyom öyle olsaydı 4 5 günde bi yapiyo kilosu öyle aman aman değil orta
Edaferhat Kac aylık ? Benım bebegım 3 aylık gunde 8-9 bukuyor yapması .. ama suan azaldı en fazla 4-5 😏
Tazecikannee5 Emirin_Annesi10 merhaba biogaia kullandıktan ne zaman sonra etkisi oldu? Bebeğim 2 aylık 3 gündür düzenli kullaniyorum ama zor kaka yapıyor ve bağırsakları gurulduyor sürekli
Lisa3349 Mrymmhmt Benim kızım da öyle mamayla besleniyor biberon agzındayken yapmaya başlıyor kilo alımı iyiydi şimdi nasıl bilmiyorum..bizde 1 ay 20 günlügüz.
Lisa3349 Mrymmhmt Bence yapmaları daha iyi gaz sorununuz varmı bnm kızım çok gazlı ve kakasını yaparlken sesli gazlı yapıyor .
umutvar1 Mrymmhmt benim bebeğim de iki aylık anne sütü ve mama takviyesi alıyor. Doğduğundan beri günde en az 4 5 kez az az da olsa kakasını yapıyor. Aynı dusunce beni de sarmıştı ama kilo alımı normal gidiyor. Endişelenmeyin bence her çok farklı sonuçta.