Cennetkokulum Canım anneler oğlum 28 aylık oğlum arkamı dönmem sıcak ocağa işaret parmağını değdirdi yarım santim kadar parmak ucunda yanık var bardağın içine soğuk su koyduk eli içinde duruyo evde ne yapabilirim başka
Batu55 Cennetkokulum aloavera bitkisi varsa jelini sürün böyle durumlar için yetiştiriyorum. Zeytinyağı biraz yakar ama acısını 5 dakika da alır
Faray Cennetkokulum anestol pomad ve silverdin kremi karıştırıp sürün önce biraz acır sonra rahatlar, o sürede bir buz poşetinin içine buz birazda su koyup rahat etmesini sağlayın.
gozde__ Cennetkokulum kantaron yağı aloe Vera jeli bu ikisi varsa hemen geçer . Allah tekrar göstermesin hiçbir yavrumuza
Kubranurrr Cennetkokulum canım fuccicort ve fito krem sür parmağına InsaAllah u Rahman vardır evinde iyi gelir
Sarekuzu_19 Cennetkokulum okurken bile için çız etti geçmiş olsun . Kil aleovera silvardin bepantol bunlar çok iyi geliyor yaniga şimdi sizliyordur o
Cennetkokulum Çok teşekkür ederim kızlar nasıl oldu anlamadım aslında kenide biliyo ocağın tehlikeli olduğunu silverdin iyi geldi çok şükür dikkat edin herşey saniyede oluyo 😭