Yagmurbusra https://hizliresim.com/zetUOR maşallah deyin olur mu ❤️ Bazıları mavi diyor bazıları yeşil bazıları ise kahverengi sizce ne renk ?
Purely Yagmurbusra benim eşimin de aynı böyle cnain göz bebeğinin çevresinde kahverengi var içi yeşil mavi değişik oğlumda da öyle bence kıyafete gore de tonu falan değişiyor maşallah kuzularımıza ❤
AysuClk Yagmurbusra Sanki ela gibi de duruyor, Beren saatin göz rengine benzettim 😊 Benim kızımda 2.5 aylık gözler baya belirgin mavi değişir mi ki onu merak ediyorum 😊
Yagmursonrasitoprakkokusu Yagmurbusra aayy MaşaAllah Rabbim nazarlardan korusun 🤲🏼🤲🏼 yeşil gibi duruyor 😊
Yagmurbusra Emine_1245 yani yeşil de diyemiyorum ben mavi de 😂 maşallah kuzuma ve tüm bebişlere bazen mavi de olduğu oluyor
Emine_1245 Yagmurbusra . Evet canım olabilir. Benim eşimin göz rengi bi gün mavi bi gün yeşil tonları oluyor . Çok değişken. Oğlum da oyle olur diye çok bekledim ama olmadi 😅
Yagmurbusra Emine_1245 benim göz rengim kahverengi eşimin de kahverengi benim babamın mavi eşimin dedesinin mavi bizde kuşak atladı 😂❤️
Yagmurbusra Purely evet kuzum dediğin doğru bazen mavi oluyor banyodan çıktığında yada ağladığında yada kıyafeti mavi olduğunda ama genelde yeşil gibi
Yagmurbusra AysuClk kuzum benim kızım 3 yasına girecek doğduğunda koyu lacivertti doktor açılırsa kalır dedi koyulaşırsa değişir dedi açıldı mavı oldu şimdi ise artık bu renk
Yagmurbusra Yagmursonrasitoprakkokusu dualarınızda yer verin kızıma olur mu çok nazara geliyor çünkü şimdi diyen olur belki neden resim atıyorsun o zaman diye bende net bilmediğim için merakımdan attım işte 😂❤️
Ikizzannesi20 Yagmurbusra masallah benim oglumun goz rengide bu tonlara yakin bende cozemiyorum yesilin tonlarindan biri 😊
Yagmurbusra Ikizzannesi20 bende hiç çözemiyorum 😂 rabbim bütün evlatlarımızı korusun sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah ❤️🙏
Yagmurbusra Yagmursonrasitoprakkokusu kurban olurum güzel kalbinize keşke herkes aynı düşünceyi sergilese 🙏❤️