Bugraannesi 3 4 gündür bebeğim kakasını yapamıyor zeytinyağ verdim yine yapmadi. Ikınıyor yavrum yapamadıkça bi öneriniz varmı anneler?
kaganim9 Bugraannesi kaç aylık bebeğiniz ? Eğer ek gıda alıyorsa kayısı kaynatın suyunu verin kahvaltısına katın zeytin yağı içirin lifli yiyecekler vermeye çalışın işe yarıyor
Eesay Bugraannesi anne sütü alıyorsa 8-9 güne kadar normal yapmaması. Ek gıdaya geçmişseniz gün kurusu kaynatıp verebilirsiniz, kabak ya da armut verebilirsiniz rahatlatır
uykusuzMoMm Kakasını güzel yapıyor katı degıl ama 2 gundur kaka yaparken ıkınıyor kabızlıkmı bu aceba bılemedm gun ıcınde 3 4 defa yapıyor ama ıkınarak
Prensesannesi1-1 uykusuzMoMm aynı durumdayız benimki de öyle ya az az yaptı bugün 3 kere , kakası da sert değil ama anne sütü aldığı zamanki gibi sıvı da değil sizinki nasıl
uykusuzMoMm Prensesannesi1-1 ya nasl anlatsam bazen sulu oluyor bazense kuru katı gıbı oluyor ve cogunluk mukus oluyor kakada yogurt danino meyve püresi vermeye basladm ondan sonra boyle oldu
kaganim9 YigtnAnnesi yulaf, keten tohumu, elma, portakal, armut, incir, kuru erik, kuru kayısı nohut, mercimek gibi kurubaklagiller bezelye lahana, karnabahar yeşil yapraklı sebzeler, brokoli, yeşil fasulye aklıma gelen bunlar netten de araştırabilirsin🙂
Prensesannesi1-1 uykusuzMoMm benim de aynı ne kadarlık bebeğiniz , ben yoğurdu kesince biraz azaldı ama aynı devam ediyor ya
MasalMomy uykusuzMoMm kakasındaki mukus yoğurtdan sonra olduysa süt alerjisi olabilir. Yada danino vs katkı maddeli olduğu için dokunuyor olabilir
uykusuzMoMm Prensesannesi1-1 4 ay 8 günlük mukus alerji dıyor İnternette baktım ama alerjiye daır baska hıc bır belırtısı yok sizin bebegınız ne kdrlık
Eesay Bugraannesi anne sütü alıyorsa çok endişe etmeyin. Karnı sert değil ve çok zorlanmıyorsa bekleyebilirsiniz.
uykusuzMoMm MasalMomy süt alerjisisinin baska ne gıbı belırtısı olabiliyor daha onceden de oluyordu ama nadir sımdı hergun her kakada oluyor
MasalMomy uykusuzMoMm süt alerjisinin bir sürü belirgin özelliği var. Kanlı ve mukuslu kaka. Bebekte huzursuzluk boğazda hırıltı uykuya geçmede zorluk bazen düzensiz kaka yapma yani benim kızım 11 gün yapmadığı oldu. Ve ciltte döküntüler egzama vs. Bizim iki belirtimiz kakada mukus ve egzama malesef 4 aydır uğraşıyorum 6 aylık olduk diyet ile geçti biraz alerji ama hala yumurta tahin ve susam tüketemiyorum
uykusuzMoMm MasalMomy bizde onların hiç biri de yok şükür ama kakada mukus normal bısey degil galiba dedıgınız gıbı danınodanmı oluyor aceba