Gokce07 Kızlar 13 günlüğüz bebeği tuzlamadım cevremde herkes tuzla diyor ama arastırdıgımda bebege sıkıntı verebilcegi yazıyor mesela esım iki kere tuzlammıs ama cok kokar terlediginde siz ne yaptınız?
Mom14 Gokce07 öyle birşey asla yok yapıpta bebeğinizin tenine zarar vermeyin daha tazecik o cahilce saçma sapan birşey bu ya banada demişlerdi asla yapmadım
durumelegimm Gokce07 biz suyuna 2 çimdik atarız minnacık sonra duru suyla yıkarız. Ama çok yakınımda gördüm bildiğiniz bal karabiber tuz karışımı yapıp bal ile sürüyorlar bir de bebeği sarıyorlar bebek avaz avaz bağırıyor 🤦♀️ Çok saçmalık
Mirac_21032019 Gokce07 ya saçma sapan işler Allah aşkınaa eski kocakarı hikayeleri.Bebegin teni tahriş olmasin diye islak mendil kullanmaktan korkuyoruz tuzlamak nedir ne yapar o cildi.
xrtalafx Gokce07 bana en saçma gelen şey ney teri kokmazmış daha küçük ne teri olcak büyüdüğünde zaten kokucak ne yönelik yapılıyo anlamıyorum
Gokce07 Mom14 valla göğüsleri şişik kızımın kaynanam ovmaya calıstı dedım yapma dr özellıkle yapma dedi bakalım nereye kadar çatışcaz
Prens0205 Gokce07 tuzlamadım mis gibi kokuyor beni de 2 kere tuzlamışlar önce babaannem sonra anneannem beğenmeyip bir daha tuzlamış sonuç gayette kokuyordu lisede ağlıyordum her gün duş alıyordum hala ter kolum ağır diye sonra deotaks diye bir krem kullandım geçti
Tosbigim Gokce07 Eşimi de tuzlamışlar pek kokmaz aynısını bebeğime yapmak istediler kesinlikle hayır dedim. Anannem kızım bu bizim zamanımızda bile yapılmıyordu artık demişti yani..
CemreKerem35 Gokce07 bebek tuzlamak tek kelime ile CEHALET . Oğlumu tuzlamadim 3 yaşında mis gibi kokar . Tuzlamayin benim eşim bebekken 15 gün yoğun bakımda yatmış tuzlama yüzünden .
Ata0905 Gokce07 ter kokusu hormonlar ve beslenmeyle ilgilidir. Bebekken tuzlamayla yetişkinlikte yada ergenlikteki kokunun alakası olabilir mi sizce . Kesinlikle yapmayın kimsenin yapmasına müsaade etmeyin.
Naylonbranda Ne yaparsanız yapın bu çocuklar ergenliğe girdiginde kokacak,tuzlayanlarda ergenlikte koktugunu hiç söylemezler hep ergenlik hormanlari düzene girince bak tuzladik kokmuyo derler,tamamen saçmalık