MYAR Kızlar bebek yorganı olarak ne tercih ettiniz Uyku setinin yorganı elyaftı çok terletti kullanamadık Bir de yün yorgan var o da çok ağır Ağır olması iyi olur iyi uyur diyorlar siz ne düşünüyorsunuz Sizce yorganın dolgusu ne olmalı pamuk mu yoksa yün mü Birde bambu ve mikrofiber yorganlar var Sizden gelen cevaplara göre yorgan alacağım lütfen yardımcı olur musunuz
Ayperim MYAR taçta çalışıyordum doğum yapmadan önce microfiber sentetik bambunun içinde de elyaf var ama hafiftir ben şahsen pamuk tercih ettim
Cuucum MYAR paten battaniye kullanıyorum ben seneye yorgana geçerim o zamanda bambu düşünüyorum linenste ve chakrada olması lazım
Fbasturk MYAR yorgan bebeklerde kullanılmamalı ,yünlü baytaniyelerde bebeği çok hapsirtir ,penye battaniyeye sariyirum sonra üzerine de bı penye battaniye atiyorum yeterli oluyor ,bebeklerin usudugu el ve ayaktan degil ,burnundan anlaşılır
Fbasturk MYAR birde bebeklerde hareket başladı mı yorganına çekip üzerlerine nefes almalarını engelleyebilirler çok dikkat etmek gerekiyor ,kızım 24 günlük elleryle çekiyor arada