Minikprenseselo Prensesimamine mamayi kenslkle 2 saatten once verme canm 2 saatte bir ver ne kadr vericeksn kac aylik bebegn
Mom727272 Prensesimamine benimki de zor doyuyor ya, 50 gunluk. Ben bu mama meme olaylarini cozemedim, cok bunaltici
Sibell677 Prensesimamine nasıl verilmesi gerekiyorsa öyle verin bence sonra cok kilo alır. Mama meme gidiyoruz biz memem den doymayonca ardından sadede 30 yada 60 ml veriyorum
xrtalafx Prensesimamine 2 bucuk 3 saattw 1 verilmeli mama ml artırıp bu sattler arasında ıcıcek sekılde verin
xrtalafx Prensesimamine 60 cc yada 90 cc yapıp 3 ölcek atıp bakın bi ne kadar içicek ona göre verin mamanında üzerinde yazar zaten
Asilmom1 Bebeğim bugün 1 haftalık oldu emziriyorum bi süre sonra sütüm gelmiyor sanırım ağlamaya başlıyor memeyi almak istemiyor mama veriyorum ama onda da kaka yapmadı endişeleniyorum ne yapmam gerekiyor kaç cc mama vermeliyim?
Nazli_07 Asilmom1 kakasını yapmasını için mamanın içerisine 1 çay kaşığı zeytinyağı koyabilirsin doktor söylemişti.
Asilmom1 Prensesimamine peki canım kabızlık sorunu mama vermeye devam ettiğim sürece böyle devam eder mi kayınvalidem sürekli mamadan oluyor diyip moralimi bozuyor da
Prensesimamine Asilmom1 sen ona bakma çok biliyolar kaynanaların morL bozmak için yapıyo benimkide öyle alışınca geçer baktın geçmiyo mama değiş zeytinyağ koy mamasına 2 damla