Elifezgi Kızlar merhaba 20 günlüğüz daha sarılık gecırdık degerımız 16 ya kadar çıktı ışık tedavısı gorduk değeri düştü fakat yüzündeki sarılık hala kaldı çok emzirip mama veriyorum korkuyorum acaba tekrarlamısmıdır diye basına gelen varmı ?
Halimeer Elifezgi canım bizde 18 günlüğüz bizimde 16 ydı ama doktor yatışa gerek yok gastane icin dedi 1 haftada 14 e düsmüss doktor endiselencek birşey yok bol emzirin dedi 40 ı cıkınca görüşürüz demiş ama hala sarı bizim bebişte napcaz bilmiyorum
Minik1anne Elifezgi @Halimeer yok canım o sarılık ya 1. Ayında yada 40 çıkınca tamamen geçer eskiler kundak sarısı derlerdi òyle oluyor ama sen genede sık sık emzir🤗🌸
E136Z136 Elifezgi emzirmeye devam et emziren annelerde 4 aya kadar geçe biliyormuş doktor takibİnde kal yavaş yavaş düzelir benim kızım 2 5 aylık oldu yeni yeni geçiyor normal dedi doktor
Elifezgi Halimeer çok moralimi bozuyor canım bol bol da emziriyorum hal bu ki Sezeryan oldum ilk günler sütüm gelmedi ondan oldu 😒
Linamommg Yagmurmislina hıp kulandım bende gaz fena yaptı ıkındı cok sonra bebelag gold aldım rahatladı
Minik1anne Elifezgi yok canım ışın tedavisi gördükten sonra yükselmez benim kızım ışın tedavisi görmedeb atlattık çok şükür 40 dan sonra geçti
Elifezgi Yagmurmislina bebelac 1 kullanıyorum canım şimdilik , Aptamil ve Hipp gaz yapıyor diyorlar o yüzden hiç denemedim
Elifezgi E136Z136 1 ayda geçer dediler hiç de öyle olmadı o yüzden morelim bozuldu canım 😖😖 inşAllah geçer bakalım emzirmeye devam
turgutugra Elifezgi bizde aynısını yaşadık yatışımız yapıldıktan 3 gün sonra kontrolümüz vardı doktorumuz yüzündeki sarılık en zor geçen kısım zamanla geçer demişti
E136Z136 birde doktor genel bir kan testi yaptırdı herşeyine bakıldı sarılıkın altında yatan bir hastalık olmasın diye ihmal etme sarılık geçene kadar sık sık götür doktoruna
Gullucan14 Elifezgi bol bol emzirin ins gecer 2 3 haftaya kdr korkmaniza gerek yok stres yapmayin benim bebgimde cok az bsy varmis biz 1 hafta kaldik kaninda bi sorun vardi ama sarilik hemn geçti hic kalmamisti yani korulcak bsy yok
OneMom Elifezgi canım benim bebeğim de ilk iki ay sürdü böyle sarılık hep değerlerine baktılar iki haftaya bir ayda bir kontrollerde en son anne sütü sarılığı dedi doktorumuz üç aya kadar kendisi geçer dedi gerçekten de öyle oldu. Göz bebekleri sap sarı teni esmer di hatta bebeğimin git gide açıldı tabi ama sen doktoruna danış yine de