annesinin_kizi Merhaba kızlar Bebeklerinizi nasıl giydiriyor sunuz ben Bi pijama ve badi diydiriyorum ama güzel güzel giydirmek istiyorum rahat etek günlük tarzı elbise giydirmek istiyorum Siz nasıl giydiriyor sunuz
minnniks annesinin_kizi çapulcular gibi valla, benim cadı giyinmekten taç bandana takmaktan nefret ediyor. Çok hevesliydim bütün süslü cicili şeyleri giydiremeden küçülüyo içim acıyo resmen🥺
Aselhafsa61 annesinin_kizi bazen kilolu çorap ve çıtçıtlı uzun kollu badi üstüne elbise giydiriyorum 3 aylik16 gunluk
Deletedmom4 annesinin_kizi 2 buçuk yasinda bazen süslemek istiyorum ama yok üşür diye giydirmiyorum 🤷ama eğer istersen pijama ve ckilotlu çorapla üstüne giydirsrn üşümez
annesinin_kizi minnniks bende öyle yaa güzel giydirmek istiyorum dolap hep kıyafet eteklerle dolu yatıyorlar dolapta ama giydirmek istiyorum bende
Oreolumagnolia minnniks ayni benim kiz cok guzel bandanalar aldik ebileser etekler giydiremeden kuculdu ya😂
Koalina annesinin_kizi Valla tayt üstüne badi yelek böyle bir evin içinde çovuğun rahat edemeyeceği şeyler giydirmiyorum bandana galan taktırmıyor asla artık. Bi yerede gitmiyoruz o yüzden hiç almadım elbise etek büyüdükçe inşallah ❤️
annesinin_kizi Koalina Fatosveaselbebek Mom091 Adanurymn demetdemircioglu Elis21 Hatice2626 Şuan çok heveslendim kızım doğmadan önce bir sürü şey almıştım yaşadığımız yer memleketten uzak oandeöi var zaten kimse gelip gitmiyor diye özenmedim kıyafetine ama şu sıralar heves geldi bana yarından sonra hep öyle giydiricem inşallah Haklısınız bana babasına güzel görünsğn kollarını çekerek istediği yere gidiyor teli aşıp video çekeyim diyorum kofayet hoş durmuyor kızım prenses gibi olsun artık pazartesi 7 aylık olacak kızım
Hatice2626 Bemimki nefret ediyor elbiseden etekten emekleyemiyor. O yüzden bi tayt bi kazak yetiyo. 🤗
Fatosveaselbebek annesinin_kizi bu pandamı yüzünden sadece pijama giydiriyordum öyle komşuma gidersem elbise felan giydiriyordum snr dedim o kadar elbisesi var evde giysin bana güzel görünsün babasına güzel görünsün 19 aylık hergjn kilotlu çorap elbise giydirim etekleri var çeşit çeşit onları giydirirm bi bandana taktirmaz cadı o kadar he güzel giydirincd geçiyor aynanın karşısına kendini öpüyor 😁
Mom091 annesinin_kizi giydiriyorum bazen heveslenip. Bir heves elbiseler almıştım hepsi dolapta kaldı pandemi yüzünden. Yazık günah küçülecek diyip giydiriyorum öyle😁
Elis21 annesinin_kizi 2 yaşında kızım bazen eşofman takımı bazen de elbise şort gömlek tarzı giydiriyorum🙈
Mom104 annesinin_kizi Evin içinde rahat edebileceği eşofman takımları var onlardan giydiriyorum evde etek elbise giydirmek hiç bana göre değil 😄 ama dışarda görsen Elizabeth in torunu sanırsın 😅🙈
Adanurymn annesinin_kizi cok susluyuz coook basimizdan bandanamiz eksik olmaz saclarimiz uzun istesese istemesede takiyorum kulaklarini kasindiriyo gun icindede sabah pijamalarimizi çıkarıyoruz elbise guzel badi tayt falan giyiyoruz disari çıkarken de ayni sekilde ben kizimi suslemeyi seviyorum 🥰
demetdemircioglu Devamlı üst değiştiriyoruz hanımefendi cok kusmuklu 🤣 gecen özenip elbise giydirdim giyer giymez kusup eteklerini yemeye basladı senin neyine elbise diyip cıkardım pijamaya devamkee 🤣
Adanurymn annesinin_kizi yakinmis aramiz bizde 6 ay 23 gunluguz guzel guzel giydirip foto çekiyorum ekmek almaya çıkıyoruz yine susluyorum ben😂
Fatosveaselbebek annesinin_kizi allah bağışlasın kızınızı mahsalalh tabi giydirin bize güzel görünsünler dedigim gibi farkındalar cici cici giyinince 🥰