Anne_kuzusu35 kızlar eşimle anlasamıyorum bosanmak istiyorum 3aylık bir bebek var ortada maddi durumum iyi eşim sana vermem diyor çocugu mahkeme bana verir mi ?
TospikOglusum Anne_kuzusu35 velayet anneye verilir canm.merak etme.ay bu erkeklerinde çocuğumu sana vermem lafları valla sanki bakabilecekler🙄canm hakkında hayrlisi olsun ama düzelme gibi bir durumunuz yok mu bebeğin çok kucukmuste😔
Anne_kuzusu35 TospikOglusum yokm canım sürekli küfür sürekli hakaret olmuyor yürümüyor şiddete meyilli birii biraz 😢
AntikSokrates Anne_kuzusu35 Herhangi bir yüz kızartıcı suç işlemediyseniz velayeti size verilir. Eşinin boş boş konuşmasına bakma canım
Dogaa Ballokumu eğer yüz kızartıcı bir suçun yoksa ve bebeğinin bakımını ihmal ettiğine dair bir kanıt yoksa bebeğin velayeti her türlü her türlü sana verilir cnm…
Damla_mahmut Anne_kuzusu35 baba ne derse desin mahkemede bebek sana verilir 3 aylık bebek çünkü için hep ferah olsun rabbim hayirlisıni versinn cnm 😍😍
Dogaa Anne_kuzusu35 çok şükür o halde bebek bu durumda her türlü seninle kalır. Ayrıca sanki onlar çekmiş çilesini onlar uykusuz kalmış gibi vermicem diyenler varya ağzına kürekle vurasım var 😁
mervedogu Benimde bebeğim 40 günlük oldu, 30 günlük olduğundan beri ailemin evine geldim ve eşimden boşanacağız, çok zor durumlar Allah kimseye yaşatmasın
AntikSokrates mervedogu sıkma canını canım inşallah geçer bebişin çok küçükmüş daha neden ayrılıyorsunuz hiç oluru yok mu 😕