AyselSedarEslem Merhaba kızlar 28 günlük oldu kızım sizce uyku düzeni nasıl olmalı şimdiden başlamalımıyım geç mi kaldım yoksa nasıl bir düzen uygulamalıyım şuan hiç düzenimiz yok saat 10 dan beri uyanığız ve sadece memede uyuyor 😏
Cerennh AyselSedarEslem tam bir şekilde uyku düzeni veremezsin , 4.ncü aydan sonra olur eğitim ,bizimde ilkden memede uyuyordu sonradan bıraktı onu,ama her bebek farklı sizinki de öyle uyumak isteyebilir ,biraz daha zaman tanıyın çok küçük daha 😊
AyselSedarEslem Cerennh çok teşekkür ederim canım gecemiz gündüzümüz belli değil birde sancılar olunca uyku yok acaba dedim bian ☺️
Tosbikkizim Daha coook küçük düzen filan bilmez anlamaz şimdi. Biraz daha zaman var. Kendinizi sıkmayın . Memede uyumak istiyorsa bırakın uyusun. Sizde kendinizi rahatlatin suan böyle istiyor demekki deyip o memede uyurken sizde koltuğa yaslanıp kapatın gözlerinizi dinlenin. Ev işlerini de biraz askıya alın. Maalesef baska yapacak bişeyimiz yok. Çok hızlı büyüyorlar ve aşırı derece de özleniyor bu zamanları.
AyselSedarEslem Tosbikkizim şuan zaten ev işi falan ancak o uyuyunca koştur koştur oluyor zamanım olursa oda ve ben de alışamadım hala uyku düzenine 😆