Berenkuz Esrctr35 süleyman bey var bizim burda çok memnunuz hep oraya gittik bura özel muayenehanesi var
Birceninannesi Ecrinderin sancar beyden mi bahsediyosunuz🙈 biz de ona gidiyoruz iyi ilgili bi doktor👍🏻
Mlkmhrrm Esrctr35 cebeci tıp fakültesinde Doc. Dr. Emel Okulu watsap üzerinden de sürekli iletişim halinde kalıyoruz çok memnunuz tavsiye ederim hoca muayenesi olduğu içinde özelden bir farkı yok benim gözümde
Birceninannesi Ecrinderin başından beri medicanaya gidiyoruz doğumum da orda oldu salman yazınca sancar demek istediniz diye düşündüm bahsettiğiniz doktoru ne duydum ne denk geldim
Mlkmhrrm Esrctr35 biz 2 hafta oluyor kontrole gideli bir hafta öncesinden randevu bulunuyor tekrar deneyin isterseniz
Mlkmhrrm Esrctr35 öğretim üyesi katı sakin oluyor son gittiğimde öğleden sonra ilk sırayı almıştım 3 kişi vardı bizle birlikte ve hepimiz aynı doktoru bekliyorduk muayene ücreti de 134 TL idi
Svlkcy SedaBulutt medikal park Batıkent te Engin Yurdakul a gidiyoruz biz ben çok memnunum sadece randevu zor bulunuyor 1 hafta 10 gün önceden almak gerekiyor