Ceydaras Nilufer canim sana kim dedi ki zatenn sut koruyor diee 😑 tabikide yok ole bsyy nasil guvenebildin bole bseye
Minnakbebek Nilufer hayırlısı olsun dikisleriniz düzeldi mi dogum sürecinde sıkıntı yasanma ihtimali felan var mı
Beratasafannesi Ezgiasya 6.günümdeyim oğlum 9 aylık ve hep emzirdim maske eldiven ile verdikleri ilaçları kullanmadım. Vitamin takviyesi ve bol c vitamini bol su yoğurt tüketiyorum. Cok sükür iyimm 4 günüm kaldı🤲🏻
Pinkkk Nilufer sizin yazdığınıza gülmedim ben arkadaşın cevabına güldüm tabiki komik değil başınıza geleni anlatmışsınız bunda gülünecek ne var uyarı da buunmuşsun hatta teşekkür ederiz
Sare35 Nilufer aynı aya geliyor doğumun sezeryan birde inşallah zor olmaz Rabbim kolaylık versin sana inşallah merak etme vardır bir hayır kardeş candır büyük nimet ikiz gibi büyürler
Pinkkk Nilufer Allah yardımcınız olsun 🤲🏻 İlerde büyüdüklernde birbirlernin en yakını olurlar ama çok güzel bişey kardeşimle aramda 9 yaş var keşke yaşıtım olsaydı derim hep daha çok ortak paylaşım alanımız olurdu ☺️
Ftmsnny Nilufer sütün korumadığını doktora giden,biraz araştıran, birazda aile geçmişine bakan herkes görür diye düşünüyorum. Kaza kurşunu neredeyse her ailede mevcut. Hayırlısı olsun. Kısmetiyle gelir inşallah