ESRA_07 Arkadaşlar kullanan var mı memnun musunuz? Yere tutuş sağlamlığı nasıl, devrilme olasılığı düşük mü yüksek mi?
BaraninAnnesi ESRA_07 sok’un anasayfası çıktı ürün çıkmıyor. Ne oldugunu yazarsan bilen anneler görmeden de yorum yaparlar.
Maviyesil121212 ESRA_07 valla kullanmadım ama kaliteli ağır bir şey almıştım bin pişman oldum şimdiki aklım olsa Bundan alırdım ya da ikeanınkinden.
ESRA_07 Maviyesil121212 Evet bende de ağır olan var, onu kullanıyorum şu anda. Daha hafif portatif bişey alıp kullanayım diye alternatif bakıyorum tabi sağlamlık aradığım özellik Bi danışmak istedim kullanan annelere.
ESRA_07 Aselinannesii6 evet ürün kataloğu eski olanını paylaşmışım. Bikaç hafta önce de geldi şoka 55 TL yeni fiyatı. Yani benim evime yakın olan şokta stok var, diğer bölgede ki şıklarda durum ne onu bilmiyorum.
Aselinannesii6 ESRA_07 anladım sormak lazım haklısın bence kullanışlı ben e bebekten almıştım buna benzet ama sert bi şekilde geçen fırlattım kırıldı onun dışında hafif kullanışlı
mavisimmm20 ESRA_07 ben kullanıyorum daha bir sorun yaşamadık ama fazla sağlam değil ne kadar kullanabilirim bilmiyorum
eylulbebesi ESRA_07 aynısını a101den almıştım henüz kullanmaya başlamadık ama önündeki oyuncaklı yer çok dar tabak falan sığmaz yani ben pişman oldum açıkçası tabak sığmayan mama sandalyesi 🙄
Baliminannesi ESRA_07 ablam bundan aldı fakat tabak sığmıyor bide çok sağlam değil demişti ben english home’dan almıştım çok memnunum.
ESRA_07 Baliminannesi O zaman almıyorum, english home mama sandalyesi sattığını bilmiyordum hemen bakıyorum çok teşekkür ederim 😊