Durushsnsj Yapılan araştırmalara göre anne sütüne en yakın süt keçi sütüymüş hangi firma acaba formül mamayı keçi sütünden yapıyor
Fitifiti Durushsnsj Ahh sormayın,yarın doğumum var ama mamayı bulamadık henüz. Holle marka sadece tamami ile keçi sütü içeriyor sadece ve tüm mamaların içinde en temiz içeriklisi o. Fakat adını bile bilmeyen eczaneler var🤦🏻♀️
EsilaMs Baby goat ve golden goat var . Arkadaş sindirimi kolay yazmış ama benim bildiğim daha zor oluyor 3 arkadaş da denemiştik daha sağlıklı diye üçümüzün bebeğide ağır kabızlık geçirdi malesef 🤷♀️
MotherQueen Durushsnsj içine hangisi siniyorsa öyle yap canım 💜 ben hemen hemen her markayı denemiştim hiçbirini sindiremedi 20 günlüktü lağman yapmışlardı kuzuma sonra doktor tavsiyesi ile golden goata geçtik rahat ettik tabi her çocuk farklıdır bir kutu alıp deneyebilirsin😌
Erencinarinannesi Fitifiti daha yeni doğum yapacaksınız mama aramanıza gerek yok sütünüz gelir endişe etmeyin
Mervemerveesk Durushsnsj golden goat var ithal. Bir de yerli üretim baby goat var. Ama bizim doktorumuz baby goat un besleyicilik değerlerinin düşük olduğunu söylemişti
Fitifiti Mervemerveesk 2. sezaryenim ilk doğumda hemen gelmemişti maalesef ve yetersizdi. Bu sefer tedbirimi önceden alıyım dedim,inşallah gerek kalmaz tabi
frambuazliturti Durushsnsj oğlum için golden goat kullanıyorum memnunum hem ağır bir tadı yok hem gaz kabızlık vs yapmıyor