Mdhaaa Kızım 20 aylık ve herşeyi bağırarak ağlayarak istiyor. Hatta çığlık atıyor 😂 Acaba 2 yaş sendromu mu.
BaraninAnnesi Mdhaaa evett 2 yaş sendromu sınırları zorlarlar istediklerini yaptırana kadar susmazlar inat ederler 😂 Allah yardımcınız olsun 😂☺️❤️
Kelebek1407 Mdhaaa 17 aylık kızım da bu şekilde dün mağazaya gittik kendini yerlere attı resmen herkes bize baktı 😒 bizde mi 2 yaş sendromuna girdik yoksa 🤔😂
Gundogduu Kelebek1407 benim oğlumda 17 aylık aynı durumu yaşadım geçen gün e bebekte kendini yerlere attı çığlık çığlığa herkes bize baktı napcagimi sasirdim kaldım bizimkiler erken girdi sendroma heralde smdi böyleyse 2 yaşına düşünemiyorum 🙄🙄🙄😏😏😏
Kelebek1407 Gundogduu Ne yapacağız peki ben olabdigince sakin kalmaya çalışıyorum ama çok abartiyor ama tek bende bu şekilde yapiyor babasıyla magazaya gitsek böyle yapmıyor.
Gundogduu Kelebek1407 bende dişlerimi sıkıyorum hızlıca oradan uzaklaşıyoruz yapacak birsey yok ne desek anlamıyor biz sakinleşmeye çalıştıkca dahada hırçınlaşırkyor☹️