AslihanElif Merhaba anneler 🙋🏻♀️ Burada çok fazla gazla ilgili post görüyorum. Eşim 3 gün önce ıhlamur istedi bende kaynattım onun vasıtasıyla içmiş bulundum. 1 ay 25 günlük bebeğim var çok gazlı bir bebek olmasada arada sıkıştırıyor. Ihlamur içtiğim gün bizimki hiç durmadan pırtlamaya başladı çokta rahat dolu dolu tuvaletinide yaptı yapmayada devam 😅 Farklı olarak bir tek ıhlamur tüketmiştim. 3 gündür çok rahatız 🥰 Sizlerede söylemek istedim 😌 Bebişlerimize faydası olur inşallah 😇
AslihanElif Annem42 bünyeden bünyeye değişiyor demek ki 😞 doktorumuz metsil önermişti oda iyi geliyordu kendi doktorunuza danışıp alın belki iyi gelir 🤗
Annem42 AslihanElif onuda kullandım fayda etmedi. Nurse harweys kullandm o da biraz fayda etti ama şimdi büyüdükce geciyr sanki biraz eskiye göre iyiyiz biraz daha
Mihribann11 Ben de günlük ihlamur içiyorum kızımıza bir kaşık veriyorum kimyon aynı şekil azaltıyor gazi ve önmli olan günlük bir kaç kez masaj yapılmalı rahatlatıyor, metsil bize fayda etmedi zinco kullanıyoruz, bebekten bebeğe değişebiliyor