KahramanAnne Kızlar ocean D vitamini damla kabız yapan var mı bebeğini. Sağlık ocağının verdiği damla kusma yaptı buna geçtik ama kullandığımızdan beri kabızlık yaşıyoruz 😔
Prensesannesii34_ KahramanAnne ben kullanıyorum ,4 buçuk aylık olduk. İlk başlarda kakasını yapıyordu ilaç verdiğimde ama artık 4 günde bi hatta 7.gün bugün hala yapmadı kakasını Damla’dan oluyor desem ilk başlarda neden olmadı ,bilemiyorum yaa bende
bluekoala KahramanAnne 7 aydır kullanıyorum bir kere bile oğlumun kabız oldugunu görmedim. Bence damladan değildir. Senin yeme ve içmenden olabilir. Ben bebegime kırkı cıktıktan sonra hep su verdim. Şuan 7 aylık lıkır lıkır su içer. Bence suyu cok ver kabızlık olmaz
KahramanAnne Prensesannesii34_ Bende daha yeni farkediyorum damladan önce kabızlık sorunu yoktu acaba ondan mı diyorum bi bıraktırsam mı acaba 😔
KahramanAnne Minikannesi00 aslında bizde sorun yaşamadık memnunuz ama bu kabızlık sebebi o olabilir mi diye şüpheye düştüm
KahramanAnne bluekoala suda veriyorum aslında ya neyden olduğunu kestirmeye çalışıyorum ama yok bulamıyorum 😔 Damladan sonra olmaya başyalınca acaba dedim
Defnemm22 KahramanAnne bende sağlık ocağının verdiği kabız yaptı diye oceana geçtim çok memnunum her çocukta farklımı oluyor acaba yada başka yediği birşeymi kabızlık yapıyor ocean içeriği temiz bir vitamin aslında
KahramanAnne Defnemm22 tam emin değilim ama damladan sonra kabızlık oldu her bebekse farklımı bilmiyorum ki😔
cideee07 KahramanAnne bizde ocean a geçtik devletin verdiğinden sonra , sanırım bizde de oldu ama aynı zamanda nurse havers ve maflor kullanıyoruz hangisi ile alakalı bende anlamadım.
KahramanAnne cideee07 devletin verdiği kusma yaptı buna geçtik Buda kullandıktan sonra kabızlık yaptı yani damladan şüpheleniyorum ama emin değilim
Satgiray KahramanAnne bende kullanınca bi anormallik oluyor uyku düzeninde gaz olayında ama büyük bi sorun değil damlayı her gün damlatmıyorum
KahramanAnne Satgiray Aslında damla önemli hiç ihmal etmemem lazım ama 3 gün ara vereceğim bebeğimiz kabızlığında etkisi var mı yokmu diye anlamak için eğer kakasını normal yaparsa kullanmadığım için direk çöpe atarım 😊
Satgiray KahramanAnne ocean çöpe atılacak bi damla değil canım 😊 doktorum çok iyi ve bu damlayı önerdi katkısız olduğunu söledi sen kullan aralıklı sonra sürekli kullan ben yavaş yavaş her gün vermeye başlayacağım inşallah
KahramanAnne Satgiray canım Eğer bebeğime yaramıyorsa kötü damladır 😊 Yani ondan oldu demiyorum emin değilim deneyeceğim ama Eğer ondan oluyorsa başkalarına iyi gelmesi hiç bir şey ifade etmez bize kötü geliyorsa 😊
Ipek02 KahramanAnne bebeğiniz kaç aylık ve ne kadar süredir ocean kullanıyorsunuz? Damlaların vücuda etkisi öyle hemen olmuyor yani 3 4 gün sonra belli eder eğer çok yeni başladıysanız hala devletin verdiği D vitaminin etkisi olabilir. Birde probiyotik kullanmanızı tavsiye ederim Benim doktorum ve sağlık ocağı 9 ayına kadar bebeklerin probiyotik kullanması gerektiğini söylediler. İsterseniz bi doktorunuza danışın
KahramanAnne Ipek02 5 aylık olacak oğlum 4 aydır kullanıyoruz kullanmaya başladığımızdan beri kabızlık var. Doktorum hiç öyle birşeyden bahsetmedi mutlaka soracağım teşekkür ederim