Motherrrr Hanımlar merhaba bebeğine Biogaia damla kullanan var mi ? Kullanıp memnun kalan yada yan etki goren var mi ben dun kullanmaya başladım da 🙆♀️
Cansu0825 Motherrrr ben kullandım bebeğim kolik ti gaz sancısı yaşıyordu doktor önerisiyle kullandık ve cok memnun kaldim hicbir yan erkisinide gormedim
[silindi] Motherrrr bizde işe yaramadı maaalesesef 90 tl verdim ondan bi hayır görmedim doktorumuz bi şurup tavsiye etti 15 tl ye çok şükır geçti
Gok_53 Motherrrr kullandım aşırı gaz problemimiz vardı bir tek o fayda etti. Ama doktorun söylediği ölçüde kullanım gerektiriyor.
Baharkokulum Motherrrr hergün aynı saatte 5 damla veriyorum. Hem gazı hem kakası düzene girdi çok şükür. Bir yan etkisini görmedim. Yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum canım. ❣
Motherrrr Baharkokulum gerçekten mi bizim de kakamiz 1 aydır düzensiz bakalım insallah bende fayda görürüm
Basulpete Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum, gaz sorunu kalmadı ancak 4-5 günde bir kaka yapıyor hala 😞 mesela en son pazartesi akşamı benim yardımımla kaka yapabilmişti. Hala tık yok.
Motherrrr Basulpete benimki de öyle csnim en son salı günü yaptı hala yok . Ve gazi çıktığı halde gaz varmış gibi kıvranıyor bende kaka yapamadığı için diyorum ama bakalım
Betulnil Bende bebeğim 3 aylık olana kadar kullandım. Kullanırken Bi değişiklik görmedim. Gece hep aynı saatte uyanıp ağlıyordu. 3 ayı bitti gaz sancıları da geçti çok şükür. Bebekten bebeğe değişiyordur belki de
Giizzeemm Motherrrr kullandım zaten küçük bir şey başlarda fayda etmiyo bu niye içirdim dedim bitti bıraktım çocuk iki üç gün sonra düzeldi daha da ağrı sızı yaşamadık 🙏🏻❤️ Size de şifa olur inşallah
Motherrrr Giizzeemm yaa çok sevindim fayda görmüşsünüz ne guzel . Amin inşallah çok teşekkür ederim 🥰
Cansu0825 Motherrrr benim oglum aksam saat 5. 6 gibi aglamaya basliyordu 9. 10 a kadar ağlıyordu doktor dediki ağlama saatınden bir yarim saat once 3 veya 4 damla ver onun dedigi gibi uyguladim cok sukur gecti 2 ay kullandim zaten
Baharkokulum Motherrrr inşallah canım. Bayadır düzene girdik. 2 kere yapıyor günde. Birkaç gün 1 kere yaptı hemen mamasına 5 damla falan zeytinyağı damlattım 2 gün boyunca sonra yine düzene girdi. Zeytinyağı da işe yarıyor bilgin olsun. Ama iyi bir yerden alman lazım. Markettekilerin asidi çok oluyormuş. ❣
Motherrrr Cansu0825 aaa ben de öyle yapayım olmazsa çünkü benimki fe 9 da başlıyor 12 ye kadar sürüyor ağlaması aralıklı olarak tabi sürekli ağlaması yok. Teşekkür ederim