RanaNar60 Selam kızlar bir sorum olacak aranızda Biogaia kullananlar günde kaç sefer veriyor bu ilacı 1 mi 2 mi ??
Tuba2 RanaNar60 bir kez 5damla ama hergün aynı saatte verilmesi gerekiyor ben ikinci şişemi kullanıyorum birincisi bu yüzden hiç bir işe yaramadı şimdi faydasını gördüm saatimi kuruyorum hep aynı saatte içiriyorum
Sycn Bende günde 2 kere 4 damla veriyodum dolaptan çıkarıp veriyodum çok ta iyi geliyordu bi sabah uyanınca bi de gece yatmadan veriyodum
RanaNar60 Sycn benim bir tanıdığım da iki kere veriyordu doktor öyle söylemiş bende 1 kere kullanıyorum iki kere kullansam zararı olur mu diye sormak istedim
Mugenur Arkadaşlar benim bebeğimin kullanmadığı şey kalmadı emin olun johnsonsbaby bad time serisi Bebek yağı kullandığım günden beri bütün gaz damlalarını da bıraktık uyku yüzü gördük aylardır çok güzel gece uykumuz oluştu bakın size diyorumki mutlaka alın birgecede hayret ediceksiniz herakşam aynı saatte banyo sonra yağ ile masaj yapın bukadar söylüyorum yapan arkdaşlarımda aynı şeyleri yaşadı
Ervam29 RanaNar60 içeriğini araştırın biogianin sağlık odağındaki doktor içerisinde dudak silikonu içeriği bulunduğunu söyledi o yüzden dolapta saklanıyormuş bence kullanmayın