Momandminnos Alerjen besini kestikten kaç gün sonra bebeğiniz kendine geldi huzursuzluğu gitti benim bebeğim huzursuz bazen dalgın uykusu çok az diyetime yöne veremiyorum her besin için kaç gün beklemeliyim
mysweetbaby Momandminnos bende diyetteyim 6. Gündeyiz hala aynı bugün kanlı hatta.bekleyeceğim doktor 21 gün demişti..
Symskr Momandminnos bizde de durum aynı 2 haftadır süt ve süt ürünü tüketmiyorum ama kaka hala kanlı😥 yumurta ve ete de ara vermeli miyim kararsızım
seyhaann 15 gün uyguladık hiç bir düzelme olmadı 🙈 çapraz alerjik olabilecek eti de ekledik diyete kaç gün oldu yine aynı 😔😔
Zeynepmsl seyhaann bende bir aydır diyetteyim sürekli diyetten bir şey çıkarıyorum cocuğun her şeye alerjisi var hala kanlı kaka geçmedi 😔
Momandminnos seyhaann bende ere ara verdim zaten severek yemediğim bişeydi vejeteryan değilim ama sırf faydalı diye kuzu eti yiyordum özellikle ama işte annenin sevmediği şeylerde alerjik reaksiyon oluşturabiliyormuş
Happydef Symskr tek tek kesmek cocuk icin daha yipratici oluyor. En iyisi tamamen kesip sonradan deneyerek acmak
Symskr Momandminnos alerjik bi durumu yok cildinde ama hep gazlı bi bebekti uykuya zor dalıyordu emmede de sorun çıkarıyor genelde ama ben bunları başta alerjiyle bağdaştırmamıştım kanlı mukuslu kakaya kadar
mysweetbaby Momandminnos sürekli sulu kaka bazen yeşile çalıyor ve hep mukuslu.ara ara da kan.şimdiye kadar 3-4 kere kan gördüm toplamda.bazen sulu ve ishal olarak yaptığı için karnını da ağrıtıyor tabi ama genel durumu iyi şükür.
Happydef Momandminnos 1 aydir patatesle besleniyorum nelere alerjisi oldugunu biliyorum ama coklu besin oldugu için açamıyorum diyeti azalmiyor merak etmeyin bu sekilde hem diyet sureniz uzar hemde cocuk daha fazla etkilenir
Symskr Momandminnos artık zeytin patates mevsimi değil ama salatalık biber domates misal domateste aklımda soru işareti tahin helva fakan onlarıda kestim