Ecrinzuhreninannesi Selam kızlar merhaba 2. Bebeğimi 2 ay önce kucagima aldım ama her çocuk farklı bir acemilik sanirim bebegim emdikce sürekli kusuyor ve ağzı ekşimsi kokuyor ve kilo alımı da çok yavaş neden olabilir ve sizlerden ricam pendik bölgesinde memnun kaldığınız özel de doktor var mıdır
DeletedMom2893 Ecrinzuhreninannesi kusuyor dediğiniz ağız dolusu mu yoksa böyle ekşimik gibi mi eğer öyleyse normal ama ağız dolusu kusuyorsa reflü olabilir ya da fazla gelen sütü çıkartabilir.
BenMathilda Ecrinzuhreninannesi Reflu olabilir bebeginizde, cok gecmis olsun. Pendik Yuzyil Hastanesi, Mehtap hanımı oneriirrim. Bebegimin ilk 3 ay doktorlugunu yaptı cok cok memnundum. Tavsiye ederim..
DeletedMom2893 Ecrinzuhreninannesi o zaman reflüsü vardır yine doktora gösterin onun reflü yatakları var onu da deneyebilirsiniz.
Kasimannesi_ Ecrinzuhreninannesi canım benim bebek de öyle kilo alımı çok yavaşlatıyor sürekli kusmasi dün gittik doktor a reflü dedi şurup verdi gaviscon insallah etki eder
Ecrinzuhreninannesi Kasimannesi_ rabbim inşallah sifa versin canım sürekli ağlıyor bizde doymuyor zannediyoruz mama almayı düşünüyorum ama baktım ki sürekli kusuyor ve aylık kilo alımı çok yavaş
BenMathilda Ecrinzuhreninannesi Yaa.. Cok uzuldum, baska bildigim hic yok valla.. Insallah bulursunuz
Ymncn Geçmiş olsun, kusma bizdede vardı ama 4.ayda çok azaldı tam olarak 6.ayda geçti. Ama biz çok gazlıydık aşırı…. gaz da kusmayı tetikliyor… Kesinlikle iyi bir doktora gözükün aklınızda bişey kalmasın.
sevimeyuboglu61 Ecrinzuhreninannesi reflüsü olabilir ne zamandan beri kusuyor, aylık kontrollerindr konusmadınız mı
Zeynepki Ecrinzuhreninannesi benim kızımda 2 aylık 1 aydık aşırı kusması oluyor. Doktor idrar yolunda enfeksiyon var o tetikleyebilir dedi. İki gündür antibiyotik kullanıyoruz bakalım geçer inşallah
Ecrinzuhreninannesi DeletedMom2893 doğduğundan beri kullanıyorum canım reflu yatağı evet doktor da reflu dedi gastroentroloji ye gönderecek