11aylin 6.5 aylık oğlum var yatarken ayakları çok güçlü tekmeliyor kendini ittiriyor ama tuttup ayağa kaldırdığımda basmıyor direk ayaklarını topluyor? Bilen var mı?
Kusannesi 11aylin o zamanlar bizimde öyleydi 8. Aydan sonra basmaya basladı şuan 1 yasına girecek yürüyor. Endiselenme ne zaman isterse o zaman yapar
KahramanAnne 11aylin bizim de öyle 5 aylığız ayaklarıyla itiyor tekmeliyor ama bastırınca çuval gibi yığılıyor
iyikianneyim61 11aylin her bebegin gelisimi farklidir. benimkide oyleydi ben 7.5 ayinda yürüteç kullandim hemem sonrasinda dik basmaya basladi
Altunayin_annesi 11aylin benim bebegim de oyle dopler yaptirdik sag ayaginda displazi varmis kemik boslugu turkce tam olarak ne deniyor bilmiyorum bir kalca kemigi digerinden kucuk yani doktor kalsiyum takviyesi yazdi bi de masaj
Altunayin_annesi 11aylin bir de bazi bebekler sadece ayaklarinin ne ise yaradigini bilmiyor ondan basamiyor demisti
Kucukanne06 11aylin o zamanlarda bizde öyleydik çok korkuyordum bir sorun var diye ama çok şükür zamanı varmış 8 aylıkken basmaya başladı zamanı vardır korkma
11aylin Kucukanne06 bende tedirginim ayakları çok güçlü aslında ama Ayağa kaldırdığımda hemen ayaklarını topluyo. İnşallah bizde görürüz o günleri :)
EzgiFatihKerem 11aylin merhaba çok uzun zaman olmuş ama ne zaman bastı bebeğiniz benimki de 7.5 aylık ve basmıyor