Defnemm22 Siz bnce kendiniz doğru düzgün araştırın. Kimi tavsiye ettiğinize bakın. Hüseyin çillioğluymuş pehhh. Maske karşıtı hes kodunu reddeden adamın söylediği mi yoksa bilimsel verilerle ortaya konulan şeyler mi daha güvenilir? Biraz mantık Allah aşkına. Siz bu adamı dinleyip maske de takmıyorsunuzdur Allah bilir. Yok çip takacaklar yok bilmem ne. Adamlar ne yapsın ben mutfakta nasıl yemek yapıyorum ona bakacaklar di mi. Dayım kahvede hangi taşı atmış onu merak ediyorlardı onlar da. Lütfen siz bu komplo teorilerini bi kenara bırakıp biraz gerçekçi verilerle hareket edin. Sorgulayın sorgulamayın demiyorum ama kanıtlı verileri ele alıp sorgulayın insanların beynini yıkamak için saçma sapan teoriler üretenlerin yolundan giderek değil. Yazdığın 7 kişi ölmüş 3 kişi yüz felci geçirmiş haberi de yalan. Tıklanma yemi yani :) o gördüğün üç adet fotoğraf (sanırım ondan bahsediyorsun) aşıdan değil, British Medical journal (İngiliz tıp dergisi)ndeki Bell’s Palsy (yüz felci) konulu bölümden. Yani Googledan fotoğraf alıp aşı sonucu diye bunu yazmışlar :)) zaten araştırırsanız dünya üzerinde normalde 20.000 kişi içinde 4 kişi de normalde de aşı olmaksızın yüz felci görülüyor. Sizce hangisi daha az korkunç hergün binlerce kişinin ölmesini sağlayan bu hastalık mı yoksa aşı mı? Size saygı duymak istiyorum ama sanki bir tek kendiniz araştırıyorsunuz gibi yazmışsınız o yüzden bu kadar uzun oldu. Teşekkürler. Kim bilir kaç kişi Hüseyin çillioğlu dediğiniz kişinin dediklerini dinleyip maske takmayıp kaç kişiye bulaştırdı bu virüsü..