kutsaltiramisu Nzl35 Çin aşısı inaktif olduğu için diğerlerinden (Pfizer, moderna, biontech) daha yakın duruyor şu anlık. Bakalım bekliyoruz
kutsaltiramisu Nzl35 aslında Çin aşısı diye anıldığı için insanlara biraz kıytırık geliyor 😀 diğerleri gibi ismi ile anılsa o da daha bi cazibeli 🤣
Defnemm22 kutsaltiramisu Çin konsolosluğu açıklama yaptı haberlere çıktı izlemediniz mi çalışmaları tamamlanmadığı için ülkede aşı yasak dedi adamlar kendi milletine aşı yapmıyorlar nolur araştırın çocugunuz için sevdikleriniz için 🙏
Hafsamira6983 Nzl35 hic bir fikrim yok yapmamaya daha yakınım daha doğrusu. Korkuyorum. Çın bu herşeyi beklerim..
kutsaltiramisu Nzl35 aynen😀 ama aslında bilimsel verilere dayalı araştırmalara bakıldığında faz3′e kadar iyi gelen bir aşı faz3 tamamlandığında sıkıntı yaratmayacağını söylüyor veriler. Benim de umudum bu yönde. Herkese saygı duyuyorum, ben olacağım 🌸🌸
Mirac_21032019 Nzl35 kronik bi rahatsizligim yok belki ayakta bile atlatabilirim boyle bi sansim var tabiki Allah bilir.Ablamlar atlatt ilac bile kullanmadilar.Boyle atlatma sansim varken iceriginin ne oldugunu bilmedigim ileride nasil bi zarar verecegini bilmedigim aşıyı neden olayim.Ama mecbur birakicaklar biliyorum olmayi bunlarin hepsi ortak calisiyo.Virusun ciktigi yer çin aşisiz atlatan çin asiyi bulan çin hic guvenilir degil.Insanlik uzerinde buyuk bi oyun oynaniyo ama bunu ileride anlicaz.
Defneninannesi1108 Mirac_21032019 zatenn kendii asilarini kendileri olmamis biz milyonlarca asiya onca para verdik.
Defneninannesi1108 Nzl35 kesinliklee bi cokunlu de asi diyevitaminn olacak biz vuruldukk sırasizde diye reklamm yaparlar. Emziren ve hamileler vurulmasa bize de bi sure koyarlarmi acaba 🤔
attbianne Nzl35 aşı hakkında bi yorumum yok istemeyen yaptırmasin isteyen yaptırsin ama şu biyere alınmayacak mevzusu komik geliyor güvenlik sağlık ve eğitim yasal hakkimz devlet tarafından temin ediliyor aşıyla engel koyulamaz geriye avmler ve devlet daireleri kalıyor onlarda bizim sırtımızdan para kazanıyor nereye kadar almiycaklarmis bize mecburlar zaten salgın bitince alcaklar herkesin işi durdu fabrikalar avmler kurumlar onlarda sıkıldı bu işten bence alacaklar illaki
EsofmanliSevketHoca Herşeyden öteye, içinde bulunduğumuz şu dönemlerde herhangi bir sağlık çalışanının istifa etmesi bile yasaklanmışken, onca çalışanı riske atacak devleti, bu millet ne yapar, bu açıdan düşünün derim naçizane😉
Nzl35 EsofmanliSevketHoca haklısınız ama çok bilinmezlik var insanların kafasında sürekli bi soru işareti
Alya26 Sevinc543yakut daha asilari inceleyecekler henuz başlamadı ki. Belki gönüllu olarak çalışmaya katılanlardir onlar
Sarikuzumalp Nzl35 zaten aşı ha deyince vurulmaz ki. Bir çok denetlemeler yapılacak. Şuan ülkemizde en çok ihtiyaç duyulan kişiler sağlıkçılar. Çok büyük risk taşısa onlardan başlanır mı. Gelir gelmez hadi vuralım herkese denmeyecek onca incelemeden geçecek. Bakalım netice ne olacak. Ben vurdururum diye düşünüyorum. Bakalım hayırlısı diyelim 🌸
attbianne Sarikuzumalp sağlıkçılar zannetiginiz kadar değerli değil domuz gribi aşısı da onlardan başlandı aşıdan ölen sağlıkçılar oldu konu alelacele kapandı araştırma yapılmadı o zamanlar kimsenin sosyal medyası akıllı telefonu yoktu haberlerde de çıkmadı kapandı gitti aşının Çin’den gelmesiyle falan hiç biseyiyle sorunum yok ama sırf bunu unutamadigim için yaptirmiycam çünkü yine aynısı olursa değişen bişey olacakmi bilemiyorum umarım olmaz o zamanlar stajerdim ve çok etkilenmiştim meslek hayatımda unutamayacagim şeylerden biridir🤷