BaraninAnnesi Gzmczr Yahu güzel kardesim aç internete bak. Bide acil yazmışsın. Bende bir şey oldu sandım😖
BalBocegininAnnesi Gzmczr doğumda fark edilmedi mi o ??? Kaç günlük bebeğiniz. Giç bişey bilmiyorum ama normal değildir bence. En kısa sürede acile gidin o nasıl şey öyle pztsi de çocuk dr una görünün bence
Kereminannesiii Gzmczr bıngıldak o kadar uzun değil diye biliyorum. Enine uzunlukta. Doktorunuza sordunuz mu
Gzmczr BalBocegininAnnesi 6 günlük henüz bende yeni fark ettim yumuşak olduğu için dokunmak istememiştim elime denk geldi birden
17112020 Dogumdan sonra hala acik olan 2 bolge vardir kafa üstü ve arkasinda…bnce bi dr a gorunmenizde fayda var hem iciniz rahatlar..
BaraninAnnesi Gzmczr belli ki yok olsa buraya sorana kadar şimdiye elli kere cevap bulmuştun ki başlığı buyuk harflerle arti acil yazman ne Mana. Neyse bıngıldak oyle uzun olmaz kafasının üstünde olur sadece, iyi geceler.
BalBocegininAnnesi Gzmczr şerit gibi alnının üstünden ensesine kadar mı gidiyor bu yumuşaklık. Ne yaptınız dr a gittiniz mi? Bebek başın da 3 ya da 4 tane bıngıldak olurmuş bunlardan tepedeki hariç diğerleri ilk bir kaç ayda kapanırmış. Dr her gittiğimde tüm bıngıldaklarınkontrol ederdi
Albayrakokur Herşey harf harf nette yazmaz burda başına gelebilcek büssürü anne var tecrübesini yazar sormakla annemiz. çok haklı bilgim yok ama inşallah kötü bişey değildir arayıp sordunuz mu hiç doktr vs
Gzmczr Albayrakokur hayır daha yeni fark ettim hiç ellemek istememiştim severken fark ettim birden bende sadece para büyüklüğünde olur diye biliyordum internette de bulamadım çevreme sordum kimse de o şekilde bir şeyler karşılaşmamız bu saate tek çare buraya sordum
BaraninAnnesi Albayrakokur hersey internette yazmıyor hakli olabilirsiniz ama forumun kurallarından bir tanesi açacağımız postun konusunu önce arama motorunu aramak. Hanımefendi aramış olsaydi 100 tane post görürdü artı tüm sorulara cevap veren forumun blogu. Acil diyerek post açmak yasak. Acil yazınca insan tedirgin oluyor. Giriyorsun hicte acil bi durum yok.
Gzmczr BaraninAnnesi o kadar çok biliyon madem ne bu tantana benim aklımın zerresi sende olsa bu tavırlara girmesin yırtık
BademsMam Gzmczr 2 kısım var biri kafasının üstünde diğeri arkasında. Arkasında olan 3 aya kadar kapanıyor. Kapanmaması normal değildir. Diğeride 18 aya kadar yolu var. Siz yanlış hissetmişsiniz.
cansugn Normal değil aslında yuvarlak oluyo bingildak Alnından kafatasına kadar diyosun alnında dokunduğunda yumuşaklık varmı kafatasının üzerinde ki gibi. Bide yeni mi farkettiniz bunu?