Ali30 Merhabalar 2 ay 2 günlük oğlum var bugün 2 ay muayenesinde reflü olduğunu söyledi doktorumuz gastrotuss baby diye şurup verdi günde 3 defa kullanmamı önerdi sizin başınıza böyle bı sorun geldimi nasıl çözümler önerirsiniz
Yademveannesi Ali30 Belirtiler neler acaba? Bizde de reflü var. 56 günlük bebeğim. Özellikle belli saatlerde çok miktar kusuyor. Onun dışında ağzından sürekli süt akıyor. Reflü yatağında yatırıyoruz. Az ve sık besliyor sonrasında 30 40 dk dik tutuyoruz. Reflü maması varmış bir de ondan aldık bugün. Yarın ona başlayacağız
Woody Ali30 İlaç kullanmadım. Emzirmeden önce bebelac thickener kullandım yaklaşık 6 ay her öğünde Reflü ilaçla geçmiyor. Aylarca ilaç kullanmak doğru gelmedi ne bana ne doktorumuza
Ali30 Balteknem reflü yatağı aldım şuan onda yatırıyorum doktorumuz altını alırken bile reflü yatağında almamı söyledi
Ali30 Yademveannesi 1 saatte bir emiyor genellikle bazen 2 saatte bir emdiği zaman 25 30 dakıka arası emiyo küsması arttı daha öncelerden sızdırma şeklinde küsüyordu Ama bir kaç gündür her emzirmemde olmasada küsması yoğunlaştı fişkirir tarzda küstü bır kaç defa doktorumuzun yanındada aynı şekilde küstü doktorumuz küstügünü görünce reflü olduğunu söyledi
Woody Ali30 Ayında bitti. O süreye kadar hep thickener ile kusmasını ve rahatsız olmaısno engelledik şükür