yildiz7 Yigitinannesi34 ben kullanıyorum ama genelde kuru kayısı kuru üzüm hurma kaynatıp suyunu veriyorum sabah öğlen akşam tabi 6aylik ve üzeri için geçerli canım
Ozgesma Yigitinannesi34 bu ateş düşürücü fitil canım kabızlık için ayrı satılıyor. Mama alıyorsa mamasını degiştir bide
Yigitinannesi34 yildiz7 biz daha 2 ay 10 günlüğüz doktor bunu verdi ama ates ve agri için yaziyor kabizlik icin kullanilmiyor galiba ama o zaman doktor niye veriyor ki
yildiz7 Yigitinannesi34 canım ben kabızlık geçmezse kullanıyorum çocuğa lavman yapamazlar küçük olduğu için lavmandan daha iyi en azından tuvaletini yapar bütün vermiyorum yarısını kırıp veriyorum rahatlıyor en azından her şey onun rahatlığı için 😊
osnehhas Yigitinannesi34 hayir kullanilmiyor o sts dusurucu agri kesici Griselin kullanman lazim fitil
yildiz7 SinyorinA canım ben ebeyim hiç bir doktor tavsiye etmez annesi çok ısrarcı olursa yaparlar ama lavmandan daha iyi çünkü her doktora gittiğinde bir sorun çıkartıyorlar
SinyorinA Bizdede kabizlik var ama benim oglum 9aylik gecmek bilmiyor malesef surup krem ve lavman kullanıyoruz 1hafta sonra kontrole gidicez inşallah gecer cok zor ya 🙄
Okyanus54 SinyorinA bizdede öyle oldu canım 1 aydır uğraşıyorum 10 ayında artık surup verdim duphalac rahatlattı ama ne zmna kadar hep surup veremem ya düzelecek mi bakalim
SinyorinA yildiz7 dogrudr benim oglumun makatta catlak olustu kabizlik duzelmedi bi turlu doktorumuz lavman krem ve surup yazdi kullaniyoruz bakalm
yildiz7 SinyorinA makatta çatlak olduğu içindir krem olarak ne verdi bpentol kullanıyor musun popoya çok iyi gelir o çatlak olunca
SinyorinA Okyanus54 biz osmolak kullandik rahatlamisti 2hafta sonra yine ayni oldu simdi Motilium surup, anestol ve fito krem, libalaks lavman kullanıyoruz birde her gun ılık suya oturtuyoruz insallah gecer yaa kabizlik cokk zorr 🙄
Mavilii Paronax kabızlık icin kullanıldığını ilk defa duyuyorum. O fitil ates düşürücü die biliyorum ben. Yani isterseniz bi araştırın yanlış bisey yapmayın. Kansuk fitil vardı kabızlık icin ben onu kullanıyodum bebegime. Paronaxı atesi olduğu zaman kullanıyodum
Yigitinannesi34 Mavilii ben doktora 2 gündür yapamiyoruz cok rahatsiz dedim hunu verdi hiç icerigini okumamistim bi bakayim dedim ates düşürücü agri kesici yaziyor dedim galiba kabizliktan dolayi agrisi felan olur diye verdi heralde ama yine de sormak istedim kabzlik icin kullanan oek yok 😒 ben yine de yarim kullandim cok agliyodu ama cikartmadi 😒
Miniknur Evet aşı olduğumuz gün ateşi çıkarsa verin dedi onu :/ kabızlığa gliserin kansuk verdi. Bence onun uyarıcı etkisi oluyor diye yapıyolardır sadece