Mirac0117 Bebeğim 3.5 aylık ve 3 gündür sürekli alt dudağını emiyor emzik veriyorum atip tekrar alt dudağını emiyor nedeni ne olabilir… internete baktım dış çıkıyor olabilir diyor ama daha çok küçük 😔😔
merveyyoruuk Mirac0117 Benim kızım ilk dişini 4 aylıkken çıkarmıştı kuzum hiç belli olmaz dişten ‘ de olabilir.
BaraninAnnesi Mirac0117 Bebekler dudaklarını emerler çok normal. Benim oğlumda emzik sevmedi. Ust dudağını emiyor yada parmağını. O değilde bu sorunun aciliyeti nedir 😀
Prens0205 Mirac0117 yani sorunun aciliyetini anlamadım sağlık açısından normal olan bir durum erken dış çıkarma da dudak emme de canım
Mirac0117 Prens0205 Eşim dizanteri geçiriyor bebek için çok riskli bir hastalık… doktoruma ulaşamadım.. çocuktaki en ufak değişiklik tedirgin ediyor… normal olup olmadığını öğrenmem lazım…
Prens0205 Mirac0117 geçmiş olsun canım inşallah eşiniz de bir an önce iyileşir bebeğiniz içinde korkulacak bir durum yok dişli doğan bebekler de bar dizanteri belirtisinin bunlar olacağını sanmıyorum