Alihamzam Iyi akşamlar oğlum 11 aylık ve dün öğrendim 3 haftalık hamileymişim ve herkes sütü kesmememi soyle di oğlum memeye düşkün ve geceleride emer uyanır ve süt icmiyo napabilirim sevdirebilirim
Mircet Alihamzam herkesten önce doktorunuz ne dedi arkadaşım hamileliği boyunca emzirdi doktoruda tavsiye etmişti bu konuda çok bilgim yok ama biraz daha araştırın dedim
MomSongul Alihamzam herhangi bir düşük tehlikesi yoksa, riskli gebelik değilse enzirebilirsiniz diye biliyorum. Ama siz ne bizim dediğimize kulak asın ne başkalarının dediğine. En iyisini dr bilir ona sorun derim 😊🌼
mom006 Alihamzam hemen kesmene gerek yok ben 6 aya kadar emzirdim, tansem yapnlar bile var.. gündüz organik kutu sütlere alıştır gece uyandığında da vermeye basla alışır 2 güne, ben bıraktırmaya yakın öyle yaptım kolay oldu kesmesi de🙏🏻
Mircet Alihamzam ay hayır ya kirli süt nasıl bir tabir başka bir bebeğe hamile kalmanın sonucu sütün kirlenmesi olabilir mi canım hurafe ya
Woody Alihamzam daha çok erken zaten kesmek için. Şu an duzen bozmanıza gerek yok. En doğrusunu doktor söyleyecektir
Gamzeren13 Alihamzam merhaba bende 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim oğlum 18′aylık ve memeye çok düşkün özellikle uykuya geçerken bende henüz doktora gitmedim emzirmeye devam ediyorum inş kolay alışırlar bırakma işini bende kara kara düşünüyorum