Enda Kızlar sizden dua istiyorum evliliğim sallantıda... kızlar evliliğimde sorunlar var bazen çok güzel geçiniyoruz ama bazen öyle saçma şeyden kavga ediyoruz ki ceviz kabuğunu doldurmaz çok büyük kavga ediyoruz size saçma gelebilir ama nazar mı deydi acaba diye düşünüyorum çünkü eşimle görücü usulu evlendik çok sevdik birbirimizi hemen 5 ay içinde evlendik nişanımız çok güzel oldu düğünümüz çok güzel oldu sonra hemen çok şükür çocuğumuz da oldu ama herkes çok konuşmuş arkamızdan düğünleri de çok güzeldi birbirilerine de çok yakıştı hemen de çocukları oldu diye sizce nazar mı çünkü baya bi güzel geçiniyoruz böyle liseli aşıklar gibiyiz sonra birden bi kavga ediyorz boşanma raddesine geliyoruz ne olur dua edin eşimi çok seviyorum 8 aylıkta bi oğlum var ama ne bu kavgalar dua edin eğer bildiğiniz nazar duası varsa yazın evliliğim bitsin istemiyorum...
Hirabebek Enda Rabbim yardımcınız olsun inşallah. Bakara suresi açın evinizde gündüz dinleyin. Çok iyiymiş özellikle kavga edilen evliliklerde. İnşallah düzelir problemleriniz 😕
Enda Hirabebek inşallah zaten kısacık sürüyor kavgamız sonra sanki hiç kavga etmemiş gibi sarılıyoruz birbirimize bizde anlamıyoruz niye kavga ettik neden kavga ettik :(