Babylove Kızlar merhaba, kanguru kullanipta memnun kalan var mı? Veya hangi markayı almalıyım? Şu kraft domino veya chicco easy fit var kullanan var mı?
EmineB10 Babylove boba 4G kullanıyorum memnunum bence çok kurtarıcı oluyor. Bir bakkala markete gidip gelmek için araba açmaya gerek kalmıyor. Uzun süre dışarıda kalacaksam da Bebek arabasının yanında kanguruyu da götürüyorum oğlum arabada sıkılınca kanguruya alıyorum çoğu zaman uyuya kalıyor. Eğer alacaksanız çok geç kalmadan alın daha sonra zor alışır
Mavibattaniye Babylove solomom baby ile mamadus ayni ozellikte mamadus daha uygun fiyatli arastirmanizi oneririm
Roselife1 Sahi en erken ne zaman kullanilir kanguru. Oğlum da 24 günlük evde tekiz çoğu zaman yardım eden yok. Evde yalnızken hem iş tutup hem çocuğu yanımda tasiyabilmek için güzel bi ekipman ama kullanabilir miyim acaba
KahramanAnne Roselife1 Sizin için kanguru değil ama sling öneririm küçük bebekler için çok iyi pratik
Babylove Roselife1 Valla canım yenidoğandan itibaren olan kangurular varmış bende hem evde hem markete vs giderken kullanırım diye düşündüm. Bi arkadasim hep onu kullanıyordu cok rahat ediyordu hem bebek hem kendisi, heryere gidiyordu bebek arabası derdi olmadan da
Serpil_ Roselife1 Solomon’un yeni doğan aparatı var sipariş verirken onuda ekletirsen 3 aya kadar onunla beraber kullanabilirsin. 3 aydan sonra normal devam edersin
Roselife1 Babylove ya en azından evde o dediğim şekilde kullanabilmek için ucuz basit bişey aldım ama denemedim daha hic. Rahat olur mu onu bile bilmiyorum acaba yeni Doğan’dan itibaren olanları hangileri
Babylove Roselife1 Birçoğunda yeni doğan aparatı mevcutmuş canim bi bak istersen sende eger bebek severse büyük kolaylık gibi geliyor bana da