Mirayy05 Trafik cezası ve vergi borcu olan araç muayeneye girebilir mi? Bunun için nerden belge almak gerekir.
KardelenYB Mirayy05 giremez ödeme yapmadan belge felan da olmaz borçların vergının ödenmesi gerekiyor zaten randevu da alamazsın
Mirayy05 KardelenYB çok iyi oldu bu eşimin pis düzanbaz abisi arabayı usülsüz imzasız satmış şimdi borcu ödemeden muayeneye sokmak istiyor git kağıt al falan demiş amacı farklı muayeneye sokup ödemeyi yapmamak araba eşimin üzerine
KardelenYB Mirayy05 yok canım mümkün değil usulsüzlük olur zaten randevu bile alırken trafık borcu çıktığında ve vergı ki vergi çok önemli git öde gel alamayız aracı dıyorlar zaten sistematik randevu alırken de alınmıyor borçlu araçlara
Mirayy05 KardelenYB çok sağol cnm iki saattir ağlıyorum bizi sürekli ödeyecem diye geçiştiriyor şimdide bunu çıkardı
KardelenYB Mirayy05 ne gereksiz insanlar var ya bayılıyorlar başkalarını zor durumda bırakmaya üzülme canım eşine de söyle olmuyor siye diretsin oda
Mirayy05 KardelenYB dedim zaten olmuyormuş de diye amacı borcu bize yıkıp adama aracı vermek artık eşimede söylemekten tükendim gerçekten hasta olucam bi borç ödenmedi gitti
Mirayy05 Deletedmom4440 sizin başınızda da mı var bıktım valla gerçekten artık ağlamaktan susup kenarda izlicem tükendim çünkü ne olursa olsun
Deletedmom4440 Mirayy05 Yanı bizden birsey almadılar ama kötüyü yaşatmak içinde elinden geleni yaptılar sırf evimiz güzel olmasın diye kör cephe bir evde oturttular..
Hsrt54 Mirayy05 yok zaten cezalari odemek zorundaymiş odemezse hic bir işlem yapilamazmis. Vergi dairesinde nasil bir yol izleyecegini detayli anlatip yönlendiriyolar
Mirayy05 Hsrt54 tamam cnm sağol bizim başımızda bi bela var abisi olacak düzenbaz eşimin üzerine yaptığı aracın ödemelerini yapmadan muayeneye sokma peşinde