2020-AtaKaya 11 aylık bebeğim inanılmaz iştahsız, 6.Aydan itibaren başladığım ek gıda sürecinde bir kez iştahla yemek yediremedim, bu konuda ne yapabilirim anneler öneriniz yada fikriniz var mı ☹️
Balkizlarim 2020-AtaKaya sevdiği yicek’leri vermeye çalışın benim ortanca kızım böyleydi halada aynı 4,5 yaşında 🤦♥️
Fatmabelis44 2020-AtaKaya benim kızım 18aylik neler vermedim neler yapmadım ama yok yemiyor çocuğun sevdiği bir yiyecek bile yok.ancak emmek istiyor
Damla93 2020-AtaKaya valla benimkide 9 aylık aynı sarımsak katmayı dene benimki onunla biraz yedi bide yanlış belki ama kek yada çikolata hafif değdiriyorum ağzına öyle onu yemek için açıyo normal yemeğini veriyorum kandırıyorum yani biraz ama napıyım karnı doysunda artık ne süt içiyo ne mama içiyo çünkü
2020-AtaKaya Balkizlarim sevdiği şeyler yumurta ve yoğurttu ama artık gördüğü an ağzını kitliyor resmen
2020-AtaKaya Fatmabelis44 aynen öyle herşeyi denedim geceleri kalkıp tariflere bakıp deneme bile yapıyordum ama yok ısrarla sadece meme
2020-AtaKaya Damla93 Damla93 valla söz konusu annelik olunca doğru yanlış kalmıyormuş inan ki bende senin taktiğini bi süre uyguladım ama artık anlıyor resmen kandıramıyorum
Seymabaysan 2020-AtaKaya dr bize ocean balık yagı ve polivit şurup verdi gerçekten işe yarıyo iştahı düzeliyor dr unuza danısın
Serap1807 Kızım 5 aylık günde en fazla 3 kez o da zorla mama verebiliyorum.çok iştahsız bunu yaşatan var mı ?Ne yapacağımı bilemiyorum 😞