2Minnosannesi Merhaba anneler yatağı komple kapatacak alt üst dahil hiçbir şekilde hava aldırmayacak ve ses çıkartmayacak muşamba nerden bulabilirim ya da öyle bi muşamba var mıdır 🤔
Mom62636362 2Minnosannesi normal züccaciyelerde satılan muşambalara bakın, onlar kalın oluyor Balkizlarim deneyim konuşuyor 😂😂
Begrich 2Minnosannesi taşınma sırasında eşyalar zarar görmesin diye satılan streçler var züccaciyede bulabilirsin
2Minnosannesi Balkizlarim Uyuz olduk onun için arıyorum hava almayınca ölüyorlar yatağı böyle birşeyle kapatırsam ölürler diye düşündüm 😣
esmerayes Seherronya bende tam onu yazacaktim musamba deyince herkesin aklina o geliyo sanirim 😂😂 posta girerken acaba burayada mi geldi diye dusundum
2Minnosannesi Balkizlarim Her yerde varlar gibi geliyor 😣 Tadaviye baslayacaz ama yikanamayack şeylerden biri de yatak mecburen böyle bir çözüm arayışına girdim
Mom62636362 2Minnosannesi yok canım kalın oldukları için öyle hışır hışır sesleri olmuyor, üstüne de battaniye serin
Seherronya 2Minnosannesi 😂😂😂 canım firmalar oluyo yatak koltuk yıkayan istersen onlara bak bi gelip yıkayıp kurutuyolar
esmerayes Deletedmom_9857 musambayla ilgili sacma sacma sorular sorup duruyodu sonra bi arkadas tesadufi baska bi sitede daha gormus ifsalamisti heryere musambayla ilgili seyler yazmisti musamba sapigiymis fetis gibi bisey 😂😂