SNCK kolik 2 aylik bebege nasil surulur acaba internette arastirdim ve aldim az daha surecektim seyreltin demisler bebek yagiyla mi seyrelteyim ve ne kadar koymaliyim bilmedigimden bir zarar vermek istemiyorum
Tazeanne_ SNCK doktorlar kesinlikle önermiyor bende bilmeden sürmüştüm bi iki defa doktor kesinlikle yok bir daha dedi
Unknown SNCK Ciddi yan etkileri olduğunu duymuştum. Net bir bilgim yok. Bilen anneler yardımcı olurlar mutlaka.
Seyhancann Canım çok tehlikeli olduğunu okumuştum bir yerde doktora danışmadan kullanma bence Allah korusun istemeden zararı olur falan
SNCK bebegim cok agliyor 😔 o agliyor ben aglama noktasina geliyorum hic susmuyor cok sancisi ve gazi var suan bile agliyor her yolu deniyoruz her turlu damlayi kullandik metsil zinco vs vs karnina surulenden bile aldik yurtdisinds meshur bir damla dediler onu da aldik bugun doktorumuz biogaia dedi onu da alicaz en son internette bu yagi okuyunca umutlanip hemen almistim 😔
Esmasultan Rezene içirin beş çay kaşığı kadar kaç aylık bebeğiniz acı elma yağı adaçayı yağı zararlı olduğu söylenmekte
SNCK Esmasultan Tgbkzn melike27 Babylove 2 ay 5 gunluk o damlayida denedim cozum olmadi doktor hicbisey icirme premature dogdu bagirsaklari felc edersin dedi korkuttu beni 😢 34+6 da dogdu.. of icirssm mi napsam hala agliyor cok sinirlerim bozuk onu boyle kivranirken gormek mahfediyor beni havluyu isitip deneyeyim
Tgbkzn samp simplex de buldum ben çareyi ve hergün duş karnına masaj gün içinde 4-5 kerede 2 çay kaşığı rezene verdim acı elma yağıda kullandım doktor önerisi üzerine ama pek fayda görmedim karnına havlu ısıtıp koyabilirsin ve ayaklarını sıcak tutmaya çalış bebişin birde sallamak iyi geliyor çarşafa koyup sallayın alışır diye korkma alışmaz 😍👍🏻
Babylove Acı elma yağı zararliymis bende öğrenince hemen bıraktım zaten kokusu bile okadar ağır ki. 1-defa kullanmistim 2 damla karnina masaj yapın demişlerdi ama hic iyi birşey değilmiş meğer.
melike27 İbrahim saraçoğlundan izlemiştim, 1 çay kaşığı kimyon çayı bebek için çok iyi oluyor demişti , benim bebeğim de hiç durmamıştı vermek zorunda kalmıştım gerçekten faydası oluyor , ben de içtim tabi , isterseniz deneyebilirsiniz.
Tazeanne_ SNCK hiç bir şey vermeyin benim bebeğinde öyledydi prematüre doğdu sizinki gibi 1 aydan sonra biogai damlaya başladık her akşam sıcak duş aldırıdım küvete su doldurup içine yüzer gibi yatırırdım çıkınca güzelce masaj yapardım her emzirmeden önce gaz masajı yapın youtubede videoları var emzirirken çıkıyor sonra kendimde kimyon çayı içiyordum rezene Bile içmedim kanserojen etkisi var diye doğal yollarla geçecek fizyolojileri bu alışacaklar sabaha kadar kucağımda uyuttugumda oldu ama yinede vermedim başka bişey
Merve123456 Amann ne zararliymis ben 2 haftaliktan itibaten kullanmistim ayaklarinin altina ve karnina hep suruyodm abuuu analar karin agrisini alir diyollardi giz allahtan cok sukur bisey olmamis bi kalbim carpmadi degil suan 6.5 aylik olduk
SNCK Merve123456 bende deniycektim iyi ki surmemisim doktorumuzu aradim artik son care olarak cunku ciglik atarcasina agliyordu hastami acaba dedim suan kolik atagi geciriyor dedi, cok zorda kalirsan bu kadar siddetli olursa gunde bi cay kasigi calpol ver dedi 🤔direndim 1 saat ama aglamaktan sesi kisildi artik dayanamadim verdim gercekten sakinlesti mutlu mesut besiginde yatiyor 🤷♀️pirt pirt cikariyor🤭