Ecemnurcuk Kızlar Merhaba dün sabah Sezeryan oldum oturup kalkarken inanılmaz kasılıyorum yanma çok oluyor sizler nasıl atlattınız acaba 🥺 ne yapsam iyi gelir
edsn1 Ecemnurcuk korse tak owli dijişine denk gelemyecek şekilde o karnının sarkmasını engelleyecek bu sayede dikişşne baskı olmayınca daha az ağrı duyacaksın
Elisa-m Ecemnurcuk Öncelikle gecmis olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin .Yanma benimde en büyük sıkıntımdi ama sürekli üzerine gittim 1 hafta geçince hiç ameliyat olmamış gibiydim sürekli yürüdüm tabi herkeste aynı olurmu bilmiyorum inşallah kısa sürede atlatırsın
Unknown Ecemnurcuk Rahat olun , bolca yürümeye çalışın. Sürekli yatmak iyileşme sürecini yavaşlatıyor. Tabiki zaman her şeyin ilacı. İlk haftayı bi atlatın her şey çok daha güzel olacak.Çok geçmiş olsun. Hayırla büyütün evladınızı. ☺️
Arc1993 Ecemnurcuk dün oldum diyorsunuz, çok normal. Ameliyat sonuç olarak. 1 hafta 10 güne bir şeyin kalmaz
DilaraYigit1 Zamanla geçecektir, insan tedirgin oluyor rahat hareket etmekten korkuyor. Bi hafta 10 güne çok daha rahat hissedeceksiniz emin ol .
Seldasyr Ecemnurcuk dikloron agri kesici 8 saat kadar agriyi azaltıyor ben onunla kendime gelmiştim 3 gune daha iyi hissedersiniz dr a danışın kullan derse igne yapsınlar o ise yarar
Ballokumu Ecemnurcuk canım hiç geçmeyecek sanıyordum ama geçiyor günden güne. Bir haftanın sonunda büyük oranda 10 gün sonunda neredeyse tamamen rahatlıyorsun. Yürü bol bol ve dik yürümeye çalış. Karnına da korseye zorlanırsan ilk etapta şal gibi bişey sar baya rahatlatacak seni 🌸