10082020 Ne olur çözümü olan benimle paylaşsın saçlarım avuç avuç elime geliyor. Ön kısım iyice açıldı ne yapmam gerekiyor kel olmaktan korkuyorum bebeğim 5 aylık😪😪😪
Alpannesiii 10082020 bi şampuan var set olarak 120 tl falan adını unuttum instagramda muhendisinoglu diye bi sayfa var o öneriyordu
Deletedmom8 10082020 istediğin ürünü kullan neler denersen dene tek yolu vegaferon hap ( kan hapı) o kadar çok şey denedim ki şampuanından Kürlere kadar en son ebem boşuna yapıyorsun doğumdan sonra kan takviyesi yapman gerekiyor vegaferon u kullan deyince kullandım ve gerçekten 1 ayın sonunda tamamen durdu ayrıca günde 1 avuçta kabak çekirdeği ye 🎀🎀
Ily20 10082020 aynı durumdayım tahlil yaptırıcam vitamin kansızlık vs değerlerime göre takviye almayı düşünüyorum halles diye bir marka var (yazılışında yanlışlık olabilir ) doğuma bağlı saç dökülmelerine iyi geliyormuş diye duydum araştırın isterseniz
10082020 Deletedmom8 sağlık ocağında kaç vermiştim kan değerlerim düşük çıktı kullanmaya başladım gerçekten işe yaradı mı sizde
MerveDerki Deletedmom8 vegaferon bende çok mide bulantısı yaptı ve kullanamadım gerçekten iş yarıyomu bende çözüm bulamadım 🙄🤷🏻♀️
Minnikanne Merhaba , aynı şirin ben de de mevcut 4 ay 1 günlük bebegım , 3 aydan itibaren başladı doktora sorduğumda 6’ay da kesileceğini dışarıdan müdahale ile düzelmeyecegini iletti 😢😢😢😢
Deletedmom4440 10082020 biri sampuana doğum kontrol hapı koyuyordu öyle okumuştum etkisi varmı bilmiyorum 🤷♀️
esraskrdn 10082020 Benim de öyle dökülüyor. hamileyken kullandığım vitamine basladim yeniden belki etkisi olur diye🤷
Deletedmom8 MerveDerki aç karnına olduğu için evet ama 3-4 güne alışıyor vücut olmadı mide koruyucusu kullanırsın
Zekzek 10082020 hiçbir şeye para dökme boşuna çam trebendi al aktardan sampuanuna kat kullan maşallah çok gurdur saçlarım emzirme döneminde bile dokulmugor kendimi bildim bileli kullanırım kokusu keskindir ama değer💪