Nehirk Bebeğimi emzirdikten sonra doyup doymadığını anlayamıyorum dili sürekli dışarda dilinin dışarda olması doymadığını mı gösterir 16 günlüğüz sizinkilerde böylemi ? Hıçkırık tutması doyduğunu gösterir mi
MinnakTosbagm Nehirk Daha çok küçük annesi onun şuan tek bildiği emme refleksi her istediğinde verebilirsin eğer şüphen varsa çişli bez sayısını kontrol et yeterli sayıdaysa doyuyordur. Bu arada hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah🤗
Minik_SerCem Nehirk Daha çok küçük emmek istemesi gayet normal ilk bir ay benim göğüs dışarda geziyordum sürekli emmek istiyordu fazlasını çıkarıyordu sonra tekrar emmek istiyordu 🙈bende emdiriyordum şuan 3.5 aylığız eskisi gibi değil ama her süt verdiğimde ben çekene kadar emiyor doyduğunu anlamıyor sanırım 🤔
Nehirk MinnakTosbagm çok sağolun teşekkür ederim , çocuğu aç bırakıyormuşum gibi geliyor oyüzden tedirgin oluyorum
Nehirk Durushsnsj bıraksam akşama kadar memede acaba sütü çekemiyor mu , yutkunma sesi çok net değil , elimle biberonu sıkınca 30 cc anca çıkıyor süt ama bebek emince akıyor gibi sütüm mü az yoksa elle sıkıyorum diye mi gelmiyordur kafayı yicem ya
Durushsnsj Nehirk elinle sıkmakla bebeğin çekmesi bir değil merak etme 20 dk bir memede 20 dk bir memede tutuyorum sütümün olduğuna eminsem ,sütüm akşamm azalıyo mama takviyesi yapıyorum rahat uyusun diye