alinaannee Anneler dün geceden beri sol göğüs altımda şişlik var bebeğimde sabahtan beri sol göğsümü emmek istemiyor sağı emiyor başına gelen var mı şu an sol göğsüm şişti ve inanılmaz ağrı var
Kuzumveben alinaannee sut birikmis canim sicak bir dus al ve masaj yap ve sag o gogsunu eger bebek o memeden emmiyorsa eger sagmazsan sut kanallari daha cok tikanip mastit olursun
Hasret51 alinaannee bi kac gun once benimde başıma gelmişti ters sekilde emzirdim aldi canim bi de gece kalkinca emmeye o zaman ver tutuyor uykulu uykulu sipalar☺️☺️☺️
Koalina alinaannee Süt biriktiği için şişlik olur Canım emmiyorsa sağ iyice birikince iltihap oluşur 3 kere mastit oldum inmezse sağımca falanda ılık duşta masaj yap ağrıyan yerlere
Koalina alinaannee Bozulmasın canım benimde bozuldu çok sıkıntı çektim hatta alt kısımda iltihap biriktiği için sertlikler oluştu geçmeseydi doktor iğne ile çekicekti ama ben bıkmadan usanmadan hergün ılık duşta oraya sürekli masaj yaptım çok şükür geçti. Rica ederim ne demek şifa versin Rabbim ❤️
alinaannee Koalina amin 🙏 canım benim dediğinizi yaptım ama hala altta biraz şişlik var bebeğim biraz uykuluydu az emdi düzelir herhalde 🙏🙏❤️