Yunusemre-annesi 16 aylık oğlum var 2,3aydır kabız doktor a götürdk şurup verdi popa da çatlak var dedi yediklerine dikkat edin lifli yiyecekler verin dedi yaptım ama yine aynı 3 gün ara ile kakasını yapıyor ağlıyor aynı sorun u yaşayan var mı
babymoomhyh Yunusemre-annesi catlakta kanama falan oluyor mu? benim bebegimde kabiz yaparken popo deligini kasiyor yapsa yapacak ama kastigi icin yapatiyor acaba diyorum catlak mi var aciyo da kapatiyo 🥺 gorunurde bisy yok gibi ama emin degilim doktora da gidemedim
Ata0905 Yunusemre-annesi maalesef hiç fire vermeden elma armut ayva ve sebze ağırlıklı besleyin. Duzene girene kadar 3 4 ay probiyotik kullanın. Fayda gormezseniz de kesmeyin ekstra duphalac surup verin. Beyaz unlu gidalardan ve karbonhidratlı gıdalardan uzak tutun. Geçmiş olsun 🌺
Yunusemre-annesi babymoomhyh benim bebeğimde çatlak var b nede baktığımda birşey gözükmüyordu fakat doktor a gittiğimizde popoyu iyice açıyor ben öyle yapamıyordum canı acır diye doktor a gitmekte fayda var merhem veriyor çatlak için
Ikizannesiiiii__ Kaç günlerdir çekiyoruz inanki çocuklarım yemeden içmeden kesildi kayısı erik püresi armut masaj banyo şurup zeytinyağı herşeyi denedim arkası gelecek biliyodum ama önü resmen tikaliydi çocukların az az yapiyirlardi iki üç gündür oda kesildi sabun dediler eşim asla olmaz dedi dün babasigil geldi bu çocuklar ne olmuş böyle bırakın deneyelim dediler azıcık ufacık bi kalıp sabun koyduk çok şükür ikiisde arka arkaya cıktı şurup içtikleri için arkası ishal geldi o öndeki sertleşmiş olab çıktı çok şükür. Yapın demiyorum sindi birileri karşı çıkabilir ama sadece yaşadığımı anlattım onları öyle kıpkırmızı görmek çok zor biliyorum